Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropelka_słońca

Nienawidzę seksu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Baryłka soli
ja uważam że nie powinnaś się zmuszać do seksu. bez sensu to jest jeśli Cie to boli, stresujesz sie tym , żadna przyjemność. a musisz uprawiać seks? nie mozesz sie po prostu ocierac i pieścić z facetem? ja tak osiągam orgazm szybko, bo znam swoje ciało i wiem że tylko ocieranie doprowadza mnie do szczytowania a nie pchanie penisa do dziurki, poza tym można dostać nadżerki od pchania na silę penisa. pozdrawiam, i radzę abyś powiedziala chłopakowi o swoim bólu i problemie. pewnie mu mówiłaś , ale zaproponuj bez penetracji . :)

Gość fgyuhj
czarnulka --> ja tez bym nie miala orgazmu jakbym patrzyla na takiego faceta :D:D:D

Gość 123aaa
ja tez nie lubialam na poczatku ale z czasem to sie zmienilo i jest super :)

Wiecie co... :D Jestem przeszczęśliwa :D Po kilku nowych próbach penetracji stwierdzam z całą stanowczością że ten seks to nawet mi sie podoba :D Mimo, że zaraz na początku przy wkładaniu członka odczuwam jeszcze spory ból, to przy odpowiedniej pozycji (narazie mam tylko jedną taką) odczuwam po jakimś czasie (ok minuty, dwóch) zero bólu! :D Niestety inne pozycje narazie są nie dla mnie bo boli mnie wtedy bardzo ale zaczęłam wierzyć że ból mój niedługo całkiem ustąpi :D Zniknęło także pieczenie, niemiłosierne pieczenie po stosunku, kiedy moj ukochany konczył we mnie. Ostatnio nie bolało mnie wcale!! ::D Ten seks to chyba jednak fajna sprawa, może go nawet polubie? Kto wie ;)

Gość nie martw sie
ja tez jak zaczynałam z moim narzeczonym miałam na początku cięzko, wydawało mi się że jestem gotowa, podniecenie zawsze było ogromne a jednak nie wychodziło, nawet przez ponad pół roku po wszystkim odwracałam sie i płakałam bo nie czułam przyjemności mimo ze nidy nie byłam do niczego zmuszana, nie wiem czym to było spowodowane ale moge Ci teraz powiedziez z perspektywy czasu ze to mineło i jest super! teraz juz potrafe cieszyc sie ze zblizenia. Mam nadzieje ze Tobie tez to z czasem przyjdzie. Powodzenia

Gość nie martw sie
i jeszcze jedno, zróbie sobie conajmniej 2 tygodniową przerwe bo jak podczas stosunku Cie boli to nieświadomie się spinasz i dochodzi do podraznienia dlatego z każdym następnym będzie Cie pieklo i nie bedziesz w stanie myśleć o niczym innym tylko o bólu

Gość będzie spoko nie martw sie

hej dlaczego ja w pozycji klasycznej nie czuje bolu a na pieska czuje.wtedy jakos sie potrafilam otworzyc i rozluznic.a z tylu to nie potrafie.czym to sie rozni.odpowiem ze dopiero zaczelam wspolzycie.i moze to kwestia rozruszania,albo tego ze za pierwszym razem bylam bardziej podniecona:)??

kropelko słonca ciesze ze ci sie udało :0 podchodz do seksu wyluzowana nie planuj tylko spontanicznie namietnie i wtedy bedzie ok chyba każda z nas jak zaczyna ma problemy ja tez mialm ale to było dawno :P powodzenbia

Gość Afciaaa
ja mam tak samo, NIENAWIDZE tego, unikam strasznie i wiem ze pewnego dnia mnie moj chlopak zdradzi. Ale tego nienawidze robic, nie chce, boli mnie i nie daje przyjemnosci.

Gość antisex
Też nienawidzę seksu. Seks nie jest do niczego potrzebny, na świecie i tak panuje przeludnienie, poza tym z sexu biorą się nieuleczalne choroby jak np. aids. Nie warto ulegać popędowi, który zabiera nam mnóstwo czasu i energii i wcale nie jest zdrowy, wręcz przeciwnie - szkodzi na serce i jest to udowodnione!!! Seks jest generalnie zły.