Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodka blondi

Harmonet-mozna mu zaufac?????

Polecane posty

Gość slodka blondi

koncze opakowanie Harmonetu(zostala mi dzis 1 tabletka) wczoraj uprawiam sex, skonczyl we mnie.czuje lekki niepokoj. moge zaufac tabsom i nie uzywac prezerwatyw...?tabsy na pewno dzialaja? wiem ze moze Wam sie wydawac ze zadaje glupie pytania, ale trudno mi do konca zaufac tabletka...

mozesz mu zaufac ;-) pytalam lekarza .. ale mam do Ciebie pytanie ja tez biore harmonet i mam plamienia .. tez tak masz ?

Gość slodka blondi
tak, mialam brazowe plamienia...to normalne, wiec nie ma czym sie martwic:)

a jak dlugo one trwaly ?? mysle ze wezme jeszcze jedno opakowanie aa potem dam sobie chyba spokoj , mam tak starsznie sucho po tabletkach ii ogolnie czuuje sie bardzo senna czasmi przespie caly dzien i noc ;/

Gość slodka blondi
u mnie plamienia trwaly tydzien.jesli czujesz sie senna to moze popros lekarza o zmiane tabsow.ja moze tez zmienie bo troche mam po nich brzuch wzdety.

mi trwają od samego okresu ..(czyli juz ok 13 dni ) nie chce juz tebletek bo kazde mają inne skutki uboczne.

Gość slodka blondi
skutki uboczne wystepuja dlatego ze organizm musi sie przyzwyczaic do tabsow.jesli po 3 cyklach brania tabsow nadal jest zle to albo zmien tabsy albo...nie wiem jak uwazasz...

Gość slodka blondi
ja tez dziekuje:*