Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIŚ KOALA trala lala

Dobry wiek na macierzyństwo ????

Polecane posty

Gość MIŚ KOALA trala lala

Pierwsze dziecko urodziłam gdy miałam 22 lata , było zaplanowane i wyczekane, na drugie zdecydowałam się majac 32 lata i widzę duze róznice ! Wydaje mi sie ,że teraz jestem lepszą mamą mam więcej cierpliwości , dojrzałości itp. , a jak to jest u Was ???

Nie możesz porównywać obu sytuacji, choćby dlatego, że teraz wychowujesz DRUGIE dziecko. Musiały by istnieć 2 MISIE KOALA o tym samym genotypie, wychowane w identycznych warunkach, które niezależnie od siebie zaszłyby w ciążę w różnym czasie. W takiej sytuacji nie ma o czym gadać. :) To znaczy pogadać sobie można, ale bez wyciągania wniosków :)

Gość no widzisz...
A ja znów chciałabym do 30 lat miec 2 odchowanych dzieci:) Każdy ma inaczej...Pierwsze urodzi sie za miesiąc, mam 24 lata i po 2 latach chcaiłąbym zacząć satarać sie o drugie zeby jak bede miec 30 lat to jedno poszło do szkoły a drugie do przedszkola. Tak bym chciała i mam nadzieje ze sie uda:)

Gość a.ja.mam
34 i padam z sił a mały daje popalic, z pierwszym było łatwiej, miałam 24. Po trzydziestce to nie jest dobry wiek na macierzyństwo. Nieprzespane noce nie dadzą się niczym zatuszowac organizm nie regeneruje się tak szybko.>No widzisz< staraj się oj staraj

Gość a ja bym bardzo chciala
:) Ktos wie, gdzie jest jakis dobry bank spermy?