Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeeeee

czy lubicie swoja prace? bo ja nie ...

Polecane posty

Gość bleeeeeeeeeeeeeee

siedze w pracy po godzinach, w biegu jem kanapki,w biegu do toalety,szef patrzy na rece, czuje presje i przez to sie stresuje :( a jak jest u was?

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
no i zapomnialam dodac, ze z nadgodzinami pracuje caly miesiac za 800 zl buuuuuu :(

Gość isia25lat
osraj taka robote

Gość wiesz ja mysle
a jaki masz staz pracy?

Gość Neutrana26
szukaj koniecznie czegos innego, bo wpadniesz w depresje. Bylam w podobnej sytuacji i zlozylam wypowiedzenie, teraz pracuje w innej firmie i jest calkiem inaczej...Tylko odwagi!!!

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
mam za soba 10 lat pracy, ale w innej firmie, w nowej jestem od pol roku i juz mi sie jej odechciewa,ale nie mam wyjscia,bo pracowac musze :o naprawde masakra pod taka presja pracowac.

pracuje w sklepie-miesnym jestesmy 2-kumpela super atmosfera nieziemska i choc klient czasem wkur.. to jest zajefajnie mimo ze sie narobie to pierwsza praca do ktorej ide z usmiechem to z kim sie pracuje to 99% sukcesu

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
czarodziejka poniekad to prawda, tyle,ze ja mam dziewczyny extra w pracy, ale szef uuuuuuu tyran :o straszne tempo pracy narzuca, stresujace to jest na dluzsza mete :(

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
w ogole na co dzien jestem osoba towarzyska,wygadana a tam siedze jak myszka, boje sie nawet odezwac taka atmosfere szef stworzyl :(

moja pani dyrektor to tez ostra babka,na szczescie 10 minut,raz w tyg to luzikiem ja sie da wytrzymac :)

Gość AnnaPaczyk
Ja lubię bo pracuje zdalnie w domu i mam święty spokój!Z ofert pracy korzystam sobie z pracuj-online com.