Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justi_21

kto ze Zgierza?

Polecane posty

jesteśmy na etapie poszukiwania orkiestry, fotografa, kamerzysty. Może ktoś mi coś doradzi? Jeśli chodzi o salę to mamy wstępnie zajęty \"Raj\" na Dąbrowskiego. Pozdrawiam :)

Gość o nieeeeeeeeee
O matko. Ja bym na pewno ich nie wzięła. Już sam ich wygląd. Zwłaszcza Ci panowie rodem z disco polo live

Gość o nieeeeeeeeee
Ale może są tani

to jest ich stronka http://www.szoker.republika.pl/ zdecydowaliśmy się na nich po przesłuchaniu masy zespołów. każdy z nich ma śliczny głos. posłuchaj sobie ich mp3 i obejrzyj filmik. płacimy 2400. kiedy planujesz ślub? my zaklepaliśmy ich w czerwcu i pierwszy wolny termin mieli 11 października 2008. podobał nam się też strzelczyk band ale ostatecznie wygrali oni.

kurcze, my mamy date wyznaczona na 13 wrzesnia 2008 takze pewnie juz sie na nich nie zalapie ;( a 2400 to cena za samo wesele czy z poprawinami?

za samo wesele- 10 godzin grania. jesli chcesz miec dobra orkiestre, ktora jest m.in. gwarantem dobrej zabawy to radze Ci sie pospieszyć... orkiestre trzeba zaklepywac razem z sala bo potem bierze sie co zostalo... kazdy ci powie ze nie warto brac z ogloszenia, bo dobrzy nie musza sie reklamowac. wejdz na forum slubne miasta lodz tam znajdziesz wykaz i juz zacznij dzwonic i sie dopytywac o daty i ceny.

dzieki za informacje. jak mozesz to podaj mi adres forum weselnego lodzi bo ja mam jeden adres ale ostatnio nie dzialalo. dzieki ;)

juz znalazlam :) ale dzieki :) troche sie wystraszylam, ze nie znajde juz fajnego zespolu :( dzwonilam dzis do 2 zespolow, miedzy innymi do maximu, i maja juz zajete wszystkie terminy do konca 2008 roku :( jutro zaczynam poszukiwania zespolu na wielka skale. obdzwonie wszystkie mozliwe :) a masz juz zamowionego kamerzyste i fotografa? i tak z ciekawosci to na jakiej sali robisz? pozdrawiam :)

no i jak znalazłaś już jakaś kapele weselna? :) fotografa i kamerzysty jeszcze nie mam,jestem w trakcie szukania. my robimy w borynie. bardzo popularne miejsce, ale nam sie bardzo spodobało, a po za tym jest blisko i domu i kościoła.

narazie jestem w trakcie poszukiwania. tez mielismy zrobic w borynie ale stwierdzilismy ze chyba lepiej bedzie gdzies blizej i w koncu robimy w raju w zgierzu. a tak z ciekawosci: ile placicie za boryne?

145 zl za osobe plus 10 zl za osobe za stol wiejski. w tym jest 6 dan cieplych, tort, dekoracja, obsluga, i apartament na 2 doby dla nowozencow :) raj jest dobry na mniejsze wesele nasze bedzie na ok. 90 osob. w borynie nie robia na mniej niz 80.