Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o chrysteee

Czy ochroniarz w Klubie ma prawo uderzyć kobiete?

Polecane posty

Gość o chrysteee

wczoraj bylaś swiadkiem takiego zajscia i kolana mi się ugiely :o jak tak mozna :o

Gość to oczywiście zależy
Jeśli tą "kobietą" jest awanturująca się pijana szmata, to jak najbardziej popieram jakiś drobny cios na otrzeźwienie.

Gość siababdabada
masz na mysli kobiete czy podpita awanturujaca sie młoda zołze?

Gość o chrysteee
w sumie to chyba prawa nie zlamal. bo jej zapierdolil kijem od mopa. a nie reka. wiec bezposredniego kontaktu i naruszenia nietykalnosci nie bylo.

Gość o chrysteee
mam namysli pijaną starsza kobiete ktora przyszla sie pobawic z kolezankami do tego klubu :o jak ja probowal wyniesc z klubu to go lekko kopneła a on jej taką bombe zasadził, ze az sie przestraszyłam ze juz więcej nie wstanie :o a koles mial chyba z 210 wzrostu, lape wieksza od Pudzianowskiego :o

Gość pijaną można lać

Gość ta napewnooo
mozna lacjestescie jacys chorzy lol

No przepraszam, jeśli ta pseudokobieta kopnęła ochroniarza to bardzo dobrze, że dostała w ryj. Należało jej się.

\" 12:58 o chrysteee mam namysli pijaną starsza kobiete ktora go lekko kopneła \" Przekroczył granice obrony koniecznej ? Bywa ...

Gość lubie patrzeć na miny tych
pijanych kurewek, które myślą że są nietykalne, a tu ktoś je pierdolnął i to ostro :D:D

Gość Waclaw 17 cm
przeciez jest rownouprawnienie

;) pODSZYW ? he ... To zmieniam poprzednią wypowiedź :D A czy twom zdaniem mężczyzn ma prawo napier... ?

Gość pomyli zawod
wyszkolony ochraniarz nie musi uderzyc nawet faceta,powinien poszukac innej pracy, moze na ringu bokserskim? NIE NIE MA PRAWA!!!

Właśnie, czemu nie zadamy innego pytania? Czy kobieta miała prawo kopnąć ochroniarza?

Gość brutalna prawda...
a pijana baba ma prawo awanturować sie w klubie? a napewno sie awanturowała skoro ochroniarz chciał ja wynieść:o

Gość pomyli zawod
w jadra oczywiscie tak. ma prawo. bo jadra sa dla kobiet. i one moga robic z nimi co chca a wiec nawet w nie kopac

Gość pomyli zawod
ja na przykład wyciąłem swoje jądra i podarowałem mojej ukochanej prezencie. Ale mnie rzuciła i nie chciała oddać potem :(

Gość mistrz wagi cięzkiej
kazda baba powinna raz na miesiac profilaktycznie dostac porządny wperdziel,zeby jej glupoty po glowie nie chodziły :D

Gość jatamanka 222
W wiejskich dyskotekach to normalka.

Gość ciekawa25
do sadu go!!!!!!1

Gość bramkarz
głupie pytania zdajecie... po pierwsze po jakiego c***a kobiety walczyły o równouprawnienie? po drugie nie ma znaczenia czy to chłop czy laska, jak pierwsza wyciągnie ręce bez przyczajki walisz ją w łeb i tyle, chyba każdy wie na co się pisze tak?

Gość Tak wlasnie
Pewnie ze nie mial prawa przekroczyl swoje kompetencje powinien ka obezwladnic nawet policjant nie ma prawa walić w morde po to ma palke lub paralizator ale ochronniarze mysla ze sa bogami puki im ktos nie wpierdoli bylem swiadkiem jak ok 7 kolegow na duskotece najebali tak ochrone ze 3 karetki ich zawinely a zaczelo sie od tego ze nie spodobal sie ubiur jednego z nich a ubrany byl odpowiednio tylko byl bardziej przypakowany od nich a te wiesniaki chciały przykozaczyc ale zle trafili bo to byli koledzy z klubu mma