Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyborcza

Dlaczego Tusk przegra

Polecane posty

Gość masz dzielnicowy stary bidoku
zrobię to dla ciebie widzę, że nie nadążasz z kopiowaniem i wklejaniem swoich wypocin na wszystkie topiki, a więc ci pomogę. Swoją drogą, postaraj się o jakieś nowe frazesy, bo te już nie śmieszą 💤 "znow te oglupione spoleczenstwo nabralo sie na moje komunaly. jak chlop na dotacje. od 15 lat tak lawiruje w sejmie sofistycznie argumentujac i oklamujac lud pracujacy miast i wsi. biore przyklad z mojego kolezki Kwacha , ktory im bardziej klamal tym bardziej mu wierzyly te gamonie." "jam jest Pan i Wlatca" "jestem czlonek z ramienia wysuniety na czolo" "i w stoczni za nietoperza robilem. i wogole zycie znam i bogobojny od dwoch lat jezdem" sporo błędów robisz, może powinieneś czasem oderwać się od babskiego forum i zamiast szmatławej gazety poczytać coś jeszcze?

Gość Donaldełe Tuske
Polacy maja w genach zlodziejstwo o pezpraszam prywatyzowanie wiec o zwyciestwo jestem spokojny

Gość a mnie najbardziej się
podobało jak kaczor zwołał konferencję prasową i powiedział: ZWYCIĘŻYŁEM a za chwilę mówi : to wszystko przez pupili Tuska bo oni mnie nie lubiom 😭 no myślalam że się popłaczę, biedny malutki chłopczyk, który nie potrafi sobie poradzić z paroma młodziakami :D:D:D:D fantastyczne show, brawooooo Tusk

Gość Donaldełe Tuske
dziekuje ! a jednak dziala! wspaniale Polaki!

Gość dzielnicowy guciapa z pałką
kurwa a ja jestem takim ćwokiem, że nic nigdy ukraść nie zdołałem, próbowalem ale brakuje mi sprytu teraz jak patrzę na moich rówieśników, wiecie, dom, żona, dzieci, kurwa, zajebiste auto i w cholerę kasy, to mi oczy żółć zalewa, skąd wzięli? na pewno kradli no bo skąd? nie popuszczę złodziejom! Ja nie mam, oni też mieć nie będą!!!

Gość Donaldełe Tuske
widac dobra zupa byla za klaskanie w studio. przez zoladek do umyslu . ja wiem jak dotrzec do elementu wyborczego

Gość tak bęcwale
siedziałam w pierwszym rzędzie, widziałeś mnie zapomniałeś dodac, zupa z wkładką 💤 skończ ten starczy bełkot i idź wytrzeźwiej

Gość Dzielnicowy guciapa z palka
podszywaczu otoz to z ciebie zlosc sie wylewa jak mocz z karafki. emocje i zlosc ci mozg wylaczaja. mi jest dobrze dlatego pozwalam sobie na rozne wyglupy , ktore mnie bawia . ciebie nic nie bawi co moze swiadczyc o frustracji i nieuregulowanym trybie wyprozniania. trza do doktorow isc a nie zlosc wylewac na kafe.

mnie najbardziej podobał się motyw z pistoletem, którego potem na konferencji Kaczyński zmiejszył do pistoleciku. To paranoik, któremu wydaje się że jest szeryfem i dlatego gdy tylko nadarzyła się okazja zaopatrzył się w broń i latał z nią wszędzie i pokazywał każdemu kogo napotkał znajomego. Ludzie to niebezpieczny facet - dobrze że mamy wybory, jest szansa że drugi raz mu się nie uda dorwać do władzy.

Gość Bzdura myślacy Polak
Nie przegra , lecz masz prawo marzyć :D

Gość dzielnicowy guciapa z pałką
mam tak zwichniete poczucie humoru, że tylko mnie cieszą moje banialuki :o tak mam od dziecka, doktory nic nie zaradziły :(

Gość PIs przegraaaaaaaa
Ludzie to niebezpieczny facet - dobrze że mamy wybory, jest szansa że drugi raz mu się nie uda dorwać do władzy. otóz to:) był pis dajmy szanse po:) lid tez mi sie podoba:) psl ale aby sie nie rozdrabniac po po a kolalicja z psl lid i ok:)

Gość Donaldełe Tuske
nic nie bojta chopaki. jak wygram to sprywatyzuje kafeterie i dzielnicowy bedzie musial placic za kazdy wpis. a wy moje dzielne bojce bedziecie pisac co tylko sie wam podoba darmo!

Gość Bzdura myślacy Polak
d z i ę k u j e m y [wszysy chórem ] dzię- ku- je -my :D:D:D:D:D

Gość Tusk nie przegra bo nie może
PO jest popierana przez diaspore , maja za soba media ( nie tylko GW ) w tym równiez potęznych przyjaciół za granicami. Sa cierpliwi i wreszcie sie dorwa do koryta , po drodze skompromitowała sie Samoobrona , wyniszczany js PiS ( fatalna prasa za granicą ) , LiD - komuchy pijaczki.......wkrótce nastanie era PO i wybór bedzie tylko jeden - albo za PO albo nie idziesz na głosowanie. ps Mosad też za PO :)

Gość Donaldełe Tuske
cicho. bo sie wyda!

Gość Donaldełe Tuske
bylem u naszych w Anglii i w Irlandii. cholera wie czy wrocą. a kjak jeszcze inni wyjada i beda nie czuli juz na nasz kit to kogo my bedziem prywatyzowac?

Gość Donaldełe Tuske
nie bojta sie chopaki z LiD . JAK WYGRAMY to Wy biedy miec nie bedziecie. przeciez my z jednego sejmowego chowu. razem knulismy nocami. i jak obalic rzad i jak obalic flaszke. rozpaczkowalismy sie by lud wyborczy sie nie poznal i by mial komsumenckie prawo wyboru.

Gość Donaldełe Tuske
JAM JEST PAN I WLATCA

Gość Donaldełe Tuske
hej moje zwolenniki no chodzta!

Gość aglisa
jasne że tusk nie wygr bo wygrz po!!