Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupa z trawy

oceńcie moje nogi.

Polecane posty

Gość Kochanie kochanie
zgrabne nogi, chociaz ja popracowalabym trochę nad kostkami. Powinny byc troche szczuplejsze. Ale ogolnie jest ok.

Gość alone off
FAJNE NOGI ALE SPODENKI NIE :)

Gość PIs przegraaaaaaaa
masz krzywe nogi. Tu jak łydka kolano ten odcinek masz wygiety w miniłuk, a udo proste:) tak ci sie wyginaja. i i >

Gość Kochanie kochanie
cytat z forum fitness: Nogi w gorze. Musza byc proste. Piety poziomo. Cwiczenie wykonyjemy poruszajac pietami , pionowo i poziomo na przemian. 100 razy. To jest cwiczenie na smukle kostki.

hmm.. a to czasem nie zależy od grubości kości w tym miejscu? kości jako takiej żadnymi ćwczeniami się nie wyszczupli.. nie umiem sobie tego wyobrazić

Gość Kochanie kochanie
nie wiem, ale pewnej dziewczynie na forum fintes udalo sie zrzucic cm z kostki, choc to dla mnie tez malo mozliwe ale coz...

Gość zupa z trawy
w kostce mam 20 cm, chyba przez ustawienie wydają się grube. a tak z ciekawości to zapytam, czy znasz jakieś sposoby na ich wyszczuplenie? bo nie wiedziałam, że się da;) a że są krzywe to wiem od zawsze, natury nie zmienię. ale przecież nie będę chodziła w czymś długim do samej ziemi w upale. walczę z komplekasami:)

Gość Kochanie kochanie
a wlasnie, nie da sie nic zrobic, jak ma sie takie krzywe nogi? Mam podobny uklad, pod kolanami jest taki łuk... myslalam ze cwiczeniami to zwalcze. Nie zalamujcie mnie.

Autorko, nie masz grubych kostek. musiała mieć ta dziewczyna z forum fitness tłuszczyk na całych nogach, który spalając równomniernie spalił się i z wysokości kostek.. nie da się cwiczeniami zwęzić kostki - tylko ewentualny tłuszczyk stamtąd spalić, jak ktoś ma 20cm w kostece to do 18 czy iluś tam nie zjedzie. bez przesady..

Gość zupa z trawy
no przecież są krzywe. w sumie kiedyś się tym przejmowałam, ale teraz mam to w nosie i zakładam bez żadnych oporów krótkie spodenki czy spódnice;)

Gość zupa z trawy
hmm, mi sie wydawalo, ze te spodnie sa krotkie i sporo odslaniaja :P