Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowanka27

kolor koszuli partnera swiadkowej

Polecane posty

Gość kolorowanka27

witam, bede swiadkowa na slubie w czerwcu.Mam pyatnie o kolor koszuli.Moj kochany ktore idzie ze mna na ten slub ma bardzo ciemna karnacje,ciemne wlosy i ciemne oczy, koszmarnie mu w bialych koszulach za to swietnie wyglada w ciemnych kolorach, np.czarna w drobne jasne paseczki. Czy na ten slub wypada zeby zalozyl jednak biala koszule?Wiem ze sam sie bedzie zle czul w bialej ale pytam zebby jakiejs gafy nie popelnic. w ogole sie tak zastanawiam,ze jak my kiedys bedziemy slubowac to jak to bedzie...w ogole tego mojego kochanego nie widze w bialej koszuli.....ale te przesady nakazy itp...sama nie wiem

Gość nie jestes w zadnej
pomaranczowa jest extra:)

Kolor cegły, ecru, wiśniowy...ale mnie osobiście śniadzi bruneti się baaardzo podobają w białej koszuli z ciemnym garniturem, wyglądają świetnie

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
też nie rozumiem czemu koszmarnie mu w białej koszuli. Powinien wyglądać extra w białej

Gość kolorowanka27
no wiem ze teoretycznie powinien.... niestety wszystkie cegły itp odpadaja......jemu najlepiej w ciemnoszarych i czarnych....czyli co takie odpadaja?

Gość cukierek kopiko
no w czarnej na ślub to tak nie bardzo

Gość Inglott
A niby dlaczego odpadają? Wystarczy fajny kontrastowy kolorowy krawat np. pod kolor Twojej kreacji i będzie super.

Gość A mOzee
szaro-grafitowa bedzie dobra?

Gość moim zdanieeem
czarna koszula na slub odpada pochodz oi sklepach i sprobuj znalezc cos pastelowego np ecru, b jasna niebieska, ew rozowa ciemlnoszrych koszul nie lubie moze nich zalozy jasna koszule i krawta po kolor twojej sukienki i bedzie ok

Gość asde
taaaak, koneicznie rozowa ;)

ja byłam świadkiem w sierpniu i mój narzeczony miał czarną koszule. jest blondynem i wg.mnie wyglądał super...a dodam że pomysł tego stroju podsunęła nam panna młoda.