Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli..

boli,piecze,jest napuchnieta..

Polecane posty

Gość boli..

witajcie! nie wiem co sie dzieje z moją pochwą- boli mnie, lechtaczka jest bardzo napuchnieta..czy ktos wie co to moze oznaczac?zaznacze ze przez ostatni tydzien mialam inne niz zwykle warunki-bylam na wczasach w Afryce(ale nie bylo sexu,wiec sie niczym nie zarazilam),dbalam o siebie normalnie.moze przez inną wodę? kupilam dzis tantum rosa,moze pomoze?dopiero w poniedzialek pojde do ginka,ale do tego czasu chyba oszaleje..:( miala moze ktoras z Was dziewczyny taki problem?

Gość boli..
jezeli wiecie to napiszcie..please..

Sama nie kombinuj..idź do gina..może to od tej wody ...? może była zakażona jakąś bakterią..musisz iśc do lekarza ...i to koniecznie..

Gość ciąża
mnie boli podczas każdego zbliżenia.....

Gość ciąża
mnie boli podczas każdego zbliżenia.....może masz jakąś infekcję.....

a wydzielina? jesli biała, to grzybica, idz do lekarza to raczej nic groznego,

Gość boli..
dziekuje dziewczyny za odpowiedzi!wczoraj nie moglam isc do gina dzisiaj tez raczej nie dam rady:/ mam dziwne uplawy, przykry zapach..jak dlugo leczy sie grzybice?lekami dopochwowymi czy doustnymi? musze isc jak najszybciej do tego ginka..do tego spoznia mi sie ciotka, wiem ze dużą rolę odgrywa tu zmiana klimatu,a czy ta grzybica tez moze tu namieszac?

Gość boli..
i czy moze dojsc do zaplodnienia w 22 dniu cyklu przy 35-cio dniowych cyklach?martwię się o tą bolącą i swędzącą moją cipeczke i do tego brak ciotki:( zawsze mialam rozregulowany cykl, teraz pobolewają mnie jajniki..jak długo moze spoznic się okres po zmianie klimatu? przepraszam za te pytania ale jestem umowiona do ginka dopiero na jutro..

idz do apteki i kup gałki dopochwowe VAGICAL koszt ok 13 zł, są bardzo dobre i pomogą Ci za 3-4 dni stosując 2 razy dziennie, czyli rano i wieczorem. Naprawde polecam bo też miałam ten problem nie tak dawno

Gość boli..
witajcie dziewczyny! no wiec wczoraj bylam u ginka, przepisal mi na te grzybki Clotrimazolum(masc i globulki dopochwowe) i doustnie Flucofast. mysle ze za kilka dni przejdzie:) zrobilam tescik ciązowy i wyszedl negatywnie,dlatego apeluje do tych co bardzo sie boją ciązy ze raczej nie jest latwo zajsc..bo ja bylam prawie pewna ze jestem(nie byloby to tragedią ale na razie nie chce)- oczywiscie jest to sprawa indywidualna.kochalam się z moim partnerem w dni plodne,bez zabezpieczenia(ale nie skonczyl we mnie).dziekuje za wszystkie wypowiedzi, pozdrawiam i zycze przyjemnych i stosunkowo dobrych nocy ;P