Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już doscc

Wybory,ide głosowac na LiD

Polecane posty

Gość mam już doscc

Nie wierzę,ze wybory mogą zmienic na lepsze życie w Polsce .Polska jest biednym krajem,mamy pusty skarbiec,ciągle spłacamy jakies długi,więc nic nie da nam zmiana partii rzadzocych.Polska to taka wielka rodzina,dom w ktorym brakuje pieniedzy.Jezeli nawet w domu znajaduja sie ludzie przedsiebiorczy i dosc zaradni ale nie maja mozliwosci utrzymac domu w dobrobcie to ten dom podupada,zaczynaja sie kłotnie,nienawisci.Będę głosowała na LiD ale nie ze wzgledu,ze ja wierze w ta partie,ale po prostu chcę aby chociaz jeden głos mniej oddany był na partie prowadzace w sondazach.W ogole mysle,ze nie powinno byc zanych partii tylko po prostu powinni byc posłowie,senatorowie bezpartyjni ktorym jednym celem byłoby dobro Polski i Polakow bez wzgl.na wyznanie,grupe społeczna...CHYBA NIE DOZYJE CZASOW ABY KAZDY POLAK CZUŁ SIE ODPOWIEDZIALNYM POLAKIEM I NIE TYLKO WŁADZA I CZUBEK WŁASNEGO NOSA BYŁY DLA NIEGO NAJWAZNIEJSZE.ALE TO SA MARZENIA,BO CZŁOWIEK JEST TYLKO CZŁOWIEKIEM I NA CAŁYM SWIECIE LICZY SIE TYLKO WŁADZA I PIENIDZE.

Wszyscy tak \"jadą\", narzekają i psioczą na ten PIS. Ale dlaczego nie oni? Co im zarzucacie? Lewica już rządziła - było źle, PO - dawne KLD i część Uni Wolnośi - też rządzili i też Polacy byli nie zadowoleni. Więc może tym dać szansę. Nie obstaję przy żadnej z opcji ale czy w takim razie ktokolwiek w Polsce nadaje się do rządzenia? Może rozgonić to całe towarzystwo na cztery strony świata i wybrać zupełnie nowych ludzi...

B.N.N. , a na kogo Ty zagłosujesz ? Wynika z Twojej wypowiedzie ,ze nie masz kandydata , albo ,ze tym kandydatem jest PIS . Nie mam zamiaru politykować , bo to nie jest moim głównym napedem zyciowym , ale nie mam tez ochoty , żyć w zacofanym średniowiecznym zaścianku , gdzie jeszcze chwila , a będe potrzebowała papierka ze spowiedzi ,zeby znaleźć dobra ( albo jakąś pracę )pracę , a religia będzie na pierwszym miejscu swiadectwa maturalnego . Teraz powoli zaczynam sie czuć jak w panstwie policyjno religijnym .

Gość przeciez LiD
to SLD, ktore własnie doprowadziło do tego jak mamy w kraju. Ja bede głosowac na PiS by dać im szanse na doprowadzenie tego kraju do jakiegos ładu i nie przeszkadza mi ze rozliczają grzechy przeszłosci. Bardzo dobrze! A szczekają ci co mają cos do ukrycia

Gość porabancy
a ta k.....ewka na fotce co ma robić, pozyskiwać ludzi do LiD?

Gość dgbvd
Przecież PIS juz rzadziła i jakie sa skutki tych rzadow...w ogole kazde ugrupowanie rzadziło

Gość .L.
w sukces Lid-u nie wierzą nawet sami LiD-owcy