Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusiek

Sposoby na idealnie proste włosy...

Polecane posty

Gość Martusiek

Mam naturalnie kręcone włosy, a niedługo mam połowinki i chcialabym zrobić coś fajnego z włosami... Myślałam o wyprostowaniu ich. Robię to bardzo rzadko, bo o ile w domu mam idealnie wyprostowane kosmyki, to po wyjściu zaraz puszą mi się i falują. Spodziewam się więc, że podczas tańca i siedzenia w ciepłym pomieszczeniu moje włosy byłby w jeszcze gorszym stanie. Czy są więc jakieś sposoby, aby włosy pozostały proste przez całą noc? Jakieś pianki, lakiery, a może jeszcze coś innego? A może jedynym rozwiązaniem jest wizyta u fryzjera? Tylko ile może kosztować wyprostowanie włosów w salonie? Pozdrawiam :)

Gość aga 22222
Ja prostowalam włosy w salonie i mialam dosc dlugie bo do pasa i zaplacilam 10 zl :)

Gość katiea
prostowanie wlosow u fryzjera to w moim miescie koszt ok 40 zl (mycie+prostowanie) drogo niestety... chyba ze w jakims malym osiedlowym to moze taniej

Gość Martusiek
Hmm... 10 zł to jakoś strasznie mało mi się wydaje... To chyba zbyt piękne, by mogło być prawdziwe :D Już bardziej bym się skłaniala, że coś ok. 30, 40 zł...

Gość aga 2222
No nie musisz mi wierzyc ale ja naprawde zaplacilam 10 zl i to bez znajomosci w dosc dobrym salonie fryzjerskim... I nie mieszkam na wsi :p

Gość Martusiek
Wierzę Ci, mam nadzieję, że może w moim mieście też za taką cenę wyprostuje sobie włoski :D

Gość marceliona
no z reguly wyprostowanie wlosos tak w granicach 10-20 zl jest.i powiem ci ze za kazdym razem jak u fryzjera prostowalam to mi sie trzymaly proste wloski do nastepnego mycia.a jak sama prostuje to doslownie za chwile sie psuja :-o

Gość Martusiek
Nom właśnie, mam to samo... A wolałabym, żeby trzymały mi się przez całą imprezę. W każdym razie przejdę się po salonach i popytam :)

Ja ostatnio na wesele normalnie w domu prostowałam, znaczy się nie sama (bo samemu to niewygodnie i niedokładnie) ale mój chłopak mi prostował włosy :P I utrzymały się do samego rana, przetrzymały tańce i zabawy i nadal były proste ;) Wystarczy po prostu dłużej poprostować (ok.godzinę je prostowaliśmy) później spryskać lakierem i wytrzymają całą noc ;)

a co z włosami wyprostowanymi, które skręcają się pod wpływem wilgoci?da się temu jakoś zaradzić?