Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rene-rene

kto miał kochankę na Ukrainie-w Łucku

Polecane posty

Pisałem już ale coś mi nie wyszło. Tak jak wtedy na Ukrainie. Pojechałem. Pod powiekami obrazy jak z bajki. Piękne i nadobne. Wspaniałe, piersiaste i pupą jak pierścionki Piłsudskiego. Niestety, rozpacz była ogromna. W wojewódzkim ukraińskim mieście Łucku nie obdarzyłem żadnej niewiasty swoją namiętnością, nie pokazałem jej swojego robotnika. Nędznie zwisłał bezużytecznie jak na przymusowym urlopie a ja biegałem ulicami Łucka z okrzykiem: DZIEWCZYNY OTOM PRZYBYŁ WZIAC WAS W POSIADANIE. JA SŁOWIANIN, POLAN Z WIELKOPLSKIM ZIEM. JESTEM I CZEKAM. Była tylko głucha cisza. Nic. Żadne dziewczę nie drgnęło, nie rozłożyło swoich przepastnych wilgotnych namiętności. Honor Polaka został zbrukany. Kto tam był? Kto wie gdzie i jak szukać? Adresy! Telefony! Kontakty. Tak nie możemy tego zostawić. To trzeba pomścić. Niebawem znaowu będę w Łucku! Tym razem po zwycięstwo!

Gość rene1950
A co, wiesz coś na tena temat???????

W takim razie zapraszam do Winnicy ! I to bardzo serdecznie;) Przejdziemy sie Teatralna, skrecimy naprawo w Kozickiego... Echh;) Pieknie jest i tanio ! mam obwod bioder 105 cm i jestem zajeta;) no to powodzenia !