Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szampon

jaki jest dobry kosmetyk do włosów...

Polecane posty

Gość szampon

ktore po umyciu sie pusza? Wygladaja jakby byly przesuszone na calej długości i są matowe.Rzadko używam suszarki, ale zawsze odżywki po umyciu i nic.Może któraś z Was ma podobny problem ale znalazła dobry kosmetyk by temu zapobiec.Prosze o rade.

Gość midjdiughfdgfdg
moze seria absolut repair l'oreala jesli wygladaja na przesuszone. tylko te kosmetyki sa dosyc drogie, bo profesjonalne. dobry jest tez jedwab farouka

Gość szampon
jedwab stosowałam i nic ani połysku i dalej były napuszone.Mysle ze cena juz nie gra roli poniewaz wole kupic cos drogiego i skutecznego nic tansze kosmetyki ktore nic mi nie pomagaja.Dbam o włosy i prawie nie używam prostownicy ani suszarki.Uzywałam tez szamponu vichy ale nie bylo specjalnej roznicy.

Gość midjdiughfdgfdg
farbujesz je? mysle ze mozesz sprobowac z absolutem, jak boisz sie wydac kasy na cala serie to moze uda Ci sie zdobyc probki u fryzjera i chociaz zobaczyc jak sie sprawuje. podcinaj tez regularnie koncowki. moje wlosy wydaja sie mniej suche jak uzyje olejkow regeneracyjnych gliss kura ale raczej oszalamiajacych efektow nie ma

Gość szampon
dzięki wielkie włosy farbuje, a końcówki podcinam u fryzjera i zazwyczaj w wiekszej ilości niż sytuacja tego wymaga :) gdy podałaś mi tą serie to zaraz weszłam na strone i opinie tych produktow są bardzo pozytywne wiec napewno kupie-na początek szampon i odżywke ja z gliss kur stosowałam szampon z jedwabiem-wlosy mialam jakbym nie spłukała odzywki, czyli tłuste używałam tez intensywna odzywke hydra-oil z olejkiem kwiatu lotosu i nic. Sprobuje zaproponowanych przez Ciebie Jeszcze raz dziekuje.

jakby co polecam jeszcze odzywke z Matrixa slik look, dla mnie bardzo dobra, wlosy farbuje na blond wiec byly raczej przesuszone, polecam jako odzywke do codziennego stosowania ze splukiwaniem lub raz w tyg jako maske na kilka godzin...wlosy sa mieciutkie i lsniace