Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zaskoczony facet

juz dawno powinienembyl to przeczytac - polecam zwlaszcza facetom

Polecane posty

Gość kokitka
kurcze , napisałam wcześniej ale nie poszło----- do ----jaki-- jakieś drażniące wady wskazywałam od razu i była poprawa ,co do drobniejszych to sama przymykałam oczy , bo po co psuć fajne chwile zatrzymując się na drobiazgach .Co do doświadczenia , to czasem taki 60 latek wcale go nie ma ,bo potrafi tylko w jednej pozycji i ruchy jednostajne ,masakra ,to też zależy czy wcześniej był tylko kochankiem swojej cnotliwej zony a ona jego pierwszą partnerką.masakra , natomiast młodsi szybciej się uczą i zależy im by być mistrzem.

Gość kikotka
chłopie z mazur----- nie mow że jestes tak gruboskórny że nic do ciebie nie dociera , trochę empatii chłopie.:)

Hmmmm tak sobie poczytałem i wydaje mi się w wieku 36 lat że to co przeczytałem jest dla mnie dość oczywiste.Ba...nawet dziwi mnie że jakiś facet niektóre z tych \"dziwnych\" rzeczy mógłby robić.Ale być może te 15 lat i 5 partnerek wcześniej??? Reasumując, myślę że doświadczenie seksualne w przypadku mężczyzny jest jak najbardziej pożądane, szczególnie tam gdzie kobieta nie umie bądź nie chce sformułować swoich pragnień.A nawet wtedy może ją coś mile zaskoczyć....kobiety lubią po prostu niespodzianki ;) ,być rozpieszczane, pieszczone, noszone na rękach i adorowane \"przed\"... a my musimy wiedzieć jak to robić.... i umieć odgadywać ich pragnienia po barwie i intensywności tej iskierki która pojawia się w oku :)

Gość mysza3000
my kobiety jestesmy troche skomplikowane ale coz musicie jakos to zrozumiec.

trochę skomplikowane to są akceleratory - np.:Akcelerator Van de Graffa :) Kobiety natomiast to super skomplikowane istoty żywe...co nie znaczy że nie można się nauczyć ich odgadywać ;)

Gość mysza3000
o ja cie masz racje w tym co mowisz

bedac leniwy z natury obejrzalem obrazek i po przeczytaniu pierwszych punktow sadzilem ze to poradnik wspolzycia z dmuchana lala, co mnie absolutnie nie interesuje, a po zapoznaniu sie ze bez tego poradnika wszysko to wiedzialem, a jak nie wiedzialem, to moja Fela zadbala o to bym wiedzial

Gość madzia007
macie racje,gdybym ja nie robila nic w luzku to dawno bylabym sama.Sex inicjowany przez kobiety jest bardziej podniecajacy