Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagrypiona

Mam jutro ważny dzień w pracy a rozłożyła mnie grypa. Jak szybko dojść do siebie

Polecane posty

Gość Zagrypiona

Mam jutro ważną konferencję w pracy a dzisiaj nie jestem w stanie ruszyć się z łóżka. Głowa mi pęka, cieknie mi z nosa i zaczyna męczyć kaszel. Czym doprowadzić się do normalnego stanu, zeby przetrwać jako tako chociaz jutrzejszy dzień. We wtorek poszłabym już do lekarza, ale jutro muszę być koniecznie w pracy.

Gość kawa po obiedzie
niezastapiony czosnek- ale w końskich dawkach tylko pomaga od razu , tj. 1- 2 główki ale potem izolacja na 2 dni od ludzi, mój 2 sposób to końskie dawki ziół - wrotycz, glistnik, szaławia

Gość Zagrypiona
Czosnek odpada, bo muszę mieć jutro świeży oddech :P

Gość marceliona
ja postawilam sie tak w miare na nogi jak pilam theraflu,niby nie mozna ale chyba cale opakowanie w ciagu dnia wypilam,albo ferweks.akurat to mialam w domu wiec tym sie "leczylam"

Gość kawa po obiedzie
leki typu gripex, ferwex i masę innych stawiaja na nogi na pare chwil więc jutro warto wypic - ale one nie leczą tylko łagodzą objawy, skoro musisz wyglądac w miarę dzisiaj ziółka jako lek jutro substytuty z apteki, ewentualnie dzisiaj na izbę przyjęc po antybiotyk