Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaa24

Szyłam suknię - i jestem wogóle NIEZADOWOLONA a ślub w sobotę, odechciało mi się

Polecane posty

Gość 1111111111111
a co dokładnie w tej sukience jest nie tak? może przesadzasz? czy pokazywałaś się komus,może to tylko twoja opinia i wcale nie jest tak żle?

Gość Martynnnnnaaa
W ciąży brać ślub- źle Kiedy dziecko już jest na świecie i dopiero potem wziąć ślub- też źle. Czy naprawdę musimy żyć według określonego schematu: najpierw zaręczyny, potem ślubu i na końcu dziecko? Żyjemy w XXI wieku, a nie w Średniowieczu. I o jakiej hipokryzji jest tutaj mowa?

sorry ale jak sie bierze slub koscielny to chyba jest sie katolikiem co? czy moze tak sobie bierzecie te sluby, zeby ludzie nie gadali i rodzina sie nie czepiala. po cos te wszytkie sakaramenty ustanowiono. a teraz robicie dzieci przed slubem, jak najwieksze hipokrytki lecicie do kosciola zeby wziac slub przed urodzeniem dziecka bo co ludzie powiedza chociaz brzuch widac na kiloemtr, potem chrzcicie dzieci chociaz raczej wpajac zasad chrzescijanskich mu nie bedziecie bo w koncu jakie zasady moga wpoic rodzice, ktorzy sami ich nie przestrzegaja. to jest wlasnie hipokryzja. nie trzymam sie tego co nakazuje wiara ale biala kiecke naloze bo ladna, bo wesele i w ogole co ludzie powiedza. a co ludzie maja powiedziec?

Gość uuppp
to nie jest tak. Ja takze jestem w ciazy i biore slub w tym roku. Planowalismy za rok jestesmy zareczeni i jestesmy ze soba juz 5 lat. Kupujemy mieszkanie ktore zostanie wybudowane w przyszlym roku. I bardzo sie ciesze ze tak wyszło. Tak mialo byc i koniec. A ze z brzuszkiem pojde do slubu i co z tego. Wazne ze sie kochamy dziecko nie jest z tak zwanej wpadki a z wieloletniej milosci. I nie krytykuj bo sama nie wiesz jak bedzie u Ciebie

Gość uuppp
a Ty kochana sie nie przejmuj. Swoja suknie wystaw na allegro i tam tez sobie czegos poszukaj. Rozmiar odpowiednio wiekszy zeby bylo mozna zrobic jeszcze drobne poprawki. Swoja pewnie szybko sprzedasz bo takich jak my jest duzo. A jesli nie mozesz zawsze skorzystac z wypozyczalni :) glowa do gory

Gość uuppp
ach nie doczytalam ze slub juz w ta sobote. Jesli Cie stac to lec do wypozyczalni. Jesli nie to niech krawcowa zaproponue Ci jakie zmiany moze wykonac zeby zmienic suknie. Skoro ja uszyla to pewnie drobne zmiany nie beda problemem. Moze wystarczy jakies pomyslowe upiecie badz jakis drobny szczegol. zrzucisz sobie jakas faja etolke lub bolerko i bedzie pieknie.

Gość no noz w kieszeni..
Jakie zmije sie tu zebraly. Kazda niech patrzy na swoja dupe a nie umoralnia innych! Temat byl o sukience a widze ze niektore sie tu mogly wyrzyc do woli. :O

Gość serenadka
Dziękuję TYM dziewczynom które mnie podniosły naduchu, znalazłam fajna biżuterię, fryzura też fajna i jakoś nie najgorzej w sumie to wygląda :D Dziękuję życzliwym duszkom tego forum 🌼

Gość serenadka
A najlepsze jest to, że te które pierwsze rwą sie do prawienia morałów i obsądzania innych same lecą do ślubu z brzuchem - to tylko tak, z własnego doświadczenia Więc śmieszy mnie to najeżdżanie na innych i przedstawianie swojego zdanie wszem i wobec. A je same potem różnie los "obdarowywuje" Teraz pewnie będą szukać literowek albo błędów :P żeby znowu coś dopiepszyć. Mam was w nosie złośnice.

Gość serenadka
Jeszcze jedno - że juz nie wspomnę o umiejętności CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM. Jestem niezadowolona z sukni a nie wyglądu w niej ze względu na ciazę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak trudno zrozumieć jedno proste zdanie?

DLATEGO ja chyba nie będę szyła tlyko poszukam i kupię gotową a potem najwyżej małe drobne poprawki żeby leżała idealnie....bo tez sie boje, że mi po prostu zrobi jakies badziewie..mialam rozne rpzeboje..zycie uczy

Gość .Pani P.
na pewno bedzie dobrze:) nie masz się co przejmowac a te co tu pisza " ze slubz brzuchem to zenada" ekchym;/ branie slubu w ciazy wcale nie jest zenada!! znalazly sie "cnotki przyzwoitki" a co do kosciola to sorry ale ja slubuje przed Bogiema nie ksiedzem ktorym pieprzy ze wspolzycie przed slubem to grzech smiertelny a sam na boku ma gromadke dzieci... wiec Autorko nie przejmuj sie opinniami tych co w d*** mozgu szukaja sukienka na pewno jest sliczna i sama mowisz ze dodatki i fryzura a jak to mowia ladnemu we wszystkim ladnie tak wiec :) wszystkiego naj na nowej drodze zycia.

Gość serenadka
Dzięki Pani P - odebrałam suknie jest fajna, dopiero po przeróbkach, poprawkach i doszyciach okazało sie ze jest naprawdę fajna :D :D :D Tak więc będzie ok :) Dziękuję, pozdrawiam :* To juz jutro, tylko pogoda nie dopisze :(