Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tubka

Nanosrebro , naturalne mydełko

Polecane posty

Gość agulala
ja uzywam mydełka naturalego do mycia twarzy:) nie mam wiekszych problemow z cerą ale wiadomo troche są ;) fakt faktem mydelko wysusza skore i jest po nim nieprzyjemnie sciągnięta... ale myje nim buzie dwa razy dziennie rano nakladam krem nawilzajacy a na noc smaruje twarz mascią cynkową (mascią a nie pastą !!! ktora dodatkowo troszkę nawilża) i mam taka kurację przeciwtrądzikową za 7 zł ze wszystkie beznacne, clean& clear'y i clerasily się chowają :P pozdrawiam i mam nadzieje ze moja rada komuś się przyda:)

Gość czar966
U mnie w aptece to mydełko kosztowało 5 zł. Co do efektów stosowania: skóra jest przyjemna w dotyku, wypryski tak jakby bardziej suche. Zobaczymy jak będzie dalej. ;)

Gość Adabodzi
Czy ktoś je stosował na łzs?Jakie efekty?

Gość Sybilla__
Nie wolno przesadzać z nanosrebrem. w historii medycyny juz wcześniej stosowano nanosrebro... ale ... ZANIECHANO poniewż POWODUJE NEKROZY czyli MARTWICĘ tkanki.

Gość madzikaz
Dostałam nanosrebro w przencie, ale raczej nie byłam zachwycona efektami... na pewno lepsze od bialego jelenia, ale żadna rewelacja ;) Lubię mydełka glicerynowe, są bardzo delikatne, ślicznie pachną i ładnie nawilżają - http://rawfoods.pl/sklep/raw-kosmetyki/

Gość hejo
Używam mydła z nanosrebrem raypath, drogie jak diabli ale skuteczne. Mam trądzik różowaty i łuszczyce. Jak na razie jest super.

Gość Lillea
Ja od jakiegos czasu uzywam mydełka z nanosrebrem i szczerze mowiac zaskoczylo mnie to ze za taka cene mozna dostac tak dobry produkt. a na jakies wieksze sproblemy ze skora pomogl mi krem osmin

Używałam i muszę przyznać, że efekty były zauważalne. W najbliższej aptece nie mogłam go dostać, a że mój grafik nie przewiduje podróży po mieście za mydłem, zamówiłam przez internet. 5,5 zł za kostkę. Myślę, że to nie jest wygórowana cena: http://www.belt.sklepna5.pl/towar/1/mydelko-naturalne-z-nanosrebrem-100-g-kartonik.html Mogę też polecić antyperspirant z nanosrebrem. Też jest do kupienia w sklepie Belt.

Gość matadorsa
Mydło 7 ziół HB. Daje radę. Mówi ci to coś? Jest naturalne, a cena dosyć normalna, w moim przypadku zmiana jest diametralna, skóra wygląda dużo lepiej, jest miła w dotyku i oczyszczona, a właśnie o taki efekt mi chodziło. Ogólnie - daje radę.

Gość anna kanina
Mam dokładnie to samo mydło co poprzednicy - Mydło 7 ziół. Trudno mi powiedzieć czy chodzi o naturalność, czy coś innego, ale faktycznie przy tym kosmetyku nie mam problemów ze skórą - cały czas wszystko jest ok.

Gość mambrana
Naturalne mydełka są do kupienia za kilkanaście złotych - nie ma problemów z ich znalezienie, zobaczcie to - https://www.kremus.pl/ Tak na prawdę wszystko zależy od tego, na jakie produkty postawicie, lepiej szukać poza znanymi markami, bo jakość będzie, a cena jednocześnie może być dużo niższa.

Gość Anula1989
Cześć ;) temat mydełka, ale chciałam poruszyć również temat perfum z nanosrebrem i nanozłotem ;) Są dostępne na rynku w niskiej cenie - jest wyprzedaż! ;) www.sklep.cobest.pl

Gość gorter
Nie wiem czy to na każdą cerę, ale na moją wymagającą świetny wpływ miało mydło 7-ziół HB - i tutaj ta odmiana była rzeczywiście diametralna, skóra zrobiła się ładniejsza, zdrowsza, bardziej delikatna - bardzo pozytywna przemiana.

Gość gość
Mydło naturalne Hildegard Braukmann - zdecydowanie polecam, robi naprawdę bardzo dyzą różnicę i sprawia, że ogólnie ta cera wygląda dużo korzystniej. Oczywiście duże zmiany i fajny efekt wymagają czasu, przy czym wszystkim jest zdecydowanie do zrobienia. Mylę się?

Gość gość
MYDŁO 7 ZIÓŁ od Hildegard Braukmann - aby tylko było to systematycznie stosowane. Ogólnie pomiędzy naturalnymi kosmetykami, a kosmetykami klasycznymi widać bardzo duże różnice. Po krótkim czasie zauważycie różnice - tylko jakoś rozsądnie nad tą cerą pracujcie - sami zobaczycie, jak to działa.

Z naturalnych mydeł na trądzik, alergię i problemy skórne mogę polecić oryginalne mydła Aleppo. Są w 100% naturalne, nie wysuszają, wręcz przeciwnie... Używam od wielu miesięcy i po pierwsze praktycznie wyleczyłam AZS, a po drugie zmniejszyła mi się znacznie liczba zaskórników na twarzy. Polecam zacząć od mniejszych stężeń 5-12% i stopniowo zwiększać. Tak jak kiedyś musiałam się balsamować po każdej kąpieli, to teraz robię to zdecydowanie rzadziej. Jakby ktoś szukał, to tu mają duży wybór https://biokoszyk.pl/pl/c/Mydlo-aleppo/339

Gość gość
Również używam mydła naturalnego HB - bardzo fajne efekty widać, skóra inna, delikatniejsza, ładniejsza. A co ciekawe - to jest mydło z którego z powodzeniem korzystają u nas wszyscy domownicy. Zatem zmiana była zdecydowana i efekty widać u każdego z nas. A czego spodziewać się np. po mydle za 1 zł?

Gość gość
U mnie fajnie się sprawdza mydło 7 ziół od HB - widać efekty stosowania, cera odmieniona, wygląda naturalnie, zdrowo, nie jest podrażniona. Tak więc naprawdę stosowanie odpowiednich kosmetyków może dać zdecydowanie fajny efekt, przy czym kluczowe jest znacznie odpowiedniej i systematycznej pielęgnacji. Na pewno będzie ok.

Gość gość
Bardzo dobrą zmianę u mnie dało używanie mydła 7 ziół od HB i wtedy w zasadzie diametralnie sobie odmieniłam sytuację. Oczywiście - dla fajnego efektu należy stale używać dokładnie tego samego kosmetyku i wtedy docelowo zmiana będzie duża. To tak samo dobrze wpływa np. na skórę dziecka. Ciężko oczekiwać cudów po mydłach za śmieszne grosze, a tutaj te fajne wyniki powinny być widoczne.

Gość gość
Mydło 7 ziół od Hb. Już tutaj się pojawiało. Zresztą - po jakimś czasie stosowania naturalnego mydła wszystko powinno pójść w dobrym kierunku - tam było u wszystkich naszych domowników. Skóra zdrowsza, ładniejsza, normalniejsza. W zasadzie wymaga to podstawowej opieki i efekty będą widoczne.