Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnik1981

jak pomóc cerze odzyskac blask?

Polecane posty

Gość zapytajnik1981

mam problemy z cerą..szara.przesuszona...gdzie niegdzie takie suche plamki..jakieś krostki...generalnie kiepsko a wiem,ze bedzie jeszcze gorzej bo zawsze tak mam w okresie jesienno zimowym.. macie jakieś dobre sposoby,żeby cera nabrała blasku????nie oczekuje cudow,ale poprostu aby lepiej wygladala

Gość capivit hydro control
bo w kremach znajduje się tylko 1/5 wody.... czy jakoś tak :D

Gość peeling nawilżanie
świeże powietrze, sen i zdrowe jedzenie

Gość peeling nawilżanie
i błagam, nie wierzcie w durne reklamy :p całe życie miałyście przesuszoną cerę w 4/5 dopóki Wam tego pani kosmetolog nie uświadomiła :):):) cóż za traumatyczne przeżycie

a ty peelingi to sama wymyśliłaś :P

Gość
Mało słodyczy. Dużo spaceru. Sen, sen i jeszcze raz sen. Idzie zima, ważne jest nawilżanie powietrza w ocieplanym mieszkaniu. No i oczywiście papieros to twój wróg.

Gość peeling nawilżanie
nie sama - moja babcia :p z drobnego cukru lub soli robiła i mnie nauczyła :D

A twarz myjesz mydełkiem z tłuszczu świstaka, który własnoręcznie wytopiłas :P Jak ktoś nic nie robi to może się wyspać porządnie i zdrowo zjeść, ale niestety pracowici ludzie potrzebują szybszych rozwiązań.

Gość peeling nawilżanie
:):) To nie był atak na Twoją szlachetną osobę :p. Szybkie życie ma chyba niedobry wpływ na ocenę sytuacji i poziom agresji :D

Agresja? Chyba żadko bywasz na tym forum skoro wspminasz w tym przypadku o agresji. No, chyba, że sama ja odczuwasz. Ja po prostu nie lubię hipokryzji. Kazdy sugeruje się reklamami mniej lub bardziej świadomie i to co ty tutaj próbujesz zaprezentować to zwykła hipokryzja. Nie zaśmiecajmy już dziewczynie tematu. Pozdrawiam :)

dziewczyna ma racje- peeling daje natychmiastowy efekt świezej zarumienionej skory :) - rowniez polecam. Stosuj wszelakie maski nawilżające ;) kupuj te w saszetkach- polecam kolastyne, i dax cosmetics. to by było jesli chodzi o pielegnacje.Niewiem czy na codzien sie malujesz (?) jesli tak polecam zakup illuminatora bell, oraz bazy pod makijaż (np.Vipery) Nałozona sama bez podkładu daje uczucie swiezej ,zmatowionej ale pełnej satynowego blasku skóry.Natomiast illuminator to poprostu cudo:D - nakładam zawsze na kosci policzkowe - na dzien minimalnie, wieczorem wiecej:) - odrazu buzia wyglada inaczej. ja od zawsze miałam problem z szara,ziemista cera zimą..stosuje powyższe sposoby plus mieszam kropelke samoopalacza do twarzy z moim kremem na dzien- i przyznam ze nie pamietam kiedy narzekałam na wyglad swojej cery:P

Gość tzlko i wzlacynie
maseczka clinique turnaround