Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bh gmkorejhnidsgvy

moj pies

Polecane posty

Gość bh gmkorejhnidsgvy

złamał mu sie paznokiec do krwi , co mam zrobic?:( jest taki smutny , wydaje sie tak jakby nieobecny , tak smutno teraz w domu :(

Gość zrób mu tipsa
poprawisz mu humor

Gość bh gmkorejhnidsgvy
chodziło mi o pazur :( to nie jest smieszne

Gość poprzytulaj psiaka
mów do niego miłym tonem, niech wie, ze jest kochany i sie o niego martwisz.Na mojego zawsze działa:) później bryka jak szczeniaczek!

rób mu okłady z riwanolu zeby mu tam jakaś zaraza nie wlazla. moze zadzwoń do weterynarza

Gość bh gmkorejhnidsgvy
ciągle sie pałęta po domu i liże sobie tą łapke , nie wiem czy mu nie obciąc tego paznokcia , juz tak ma od dwóch dni , moze dzis do weterynarza pojade . tak mi go żal :(

mój pies kiedyś też tak sobie złamał 😭 kulał przez to i strasznie go bolało :( pojechałam z nim do weta, okazało się że ma trochę za długie pazurki, wet obciął mu wszystkie i opatrzył łapkę, psiak miał chodzić w opatrunku ale nie było o tym mowy, zdejmował go wciąż, ale szybko się wszystko zagoiło, także trzeba pamiętać, by psiakom często obcinać pazurki moje psy akurat nie pozwalają mi nigdy bym im obcięła, muszę jeździć za każdym razem do weta

A moja Pinesia jest juz taka madra; Ma 2,5 miesiaca, a juz prosi o wyjsice na dwor ( siedzi pod drzwiami), prawie nie szczeka (mialam wczesniej pieska, ktory wciaz szczekal), lubi dzieci... a kiedy jej mowie nie wolno, to patrzy chwilke na mnie i idzie do swojego :koszyczka\"

Gość looz
do weterynarza musisz isc

Mój piesek te sobie zamal kiedys, przez pare dni byl smutny ale potem paznokiec mu odrosl teraz sie cieszy!!!