Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie dla orlow

Czy ktos glosuje na PIS i moze mnie do nich przekonac,tylko kulturalnie prosze..

Polecane posty

Gość pytanie dla orlow

Gość no prosze napiszcie

Gość jaaaaaaaaaa
ale wejdz na www.pis.org.pl i sobie poczytaj;) a potem dokonaj wyboru:)

Gość ja głosuję na PIS
bo są uczciwi, maja dobre checi. reszta jest zaklamana i im nie ufam

Gość jesli jesteś
analfabetką masz więcej niż 45 lat pochodzisz ze wsi masz kompleksy nienawidzisz ludzi, którym się powodzi lubisz, jak ktoś tobą kieruje bliżej ci do białorusi niż do zachodu nienawidzisz ludzi w ogóle cierpisz na obstrukcję pochodzisz z rodziny, w której jedynym nakryciem głowy od stu lat jest moherowy beret nienawidzisz ludzi boisz się swobody śmiało możesz głosować na pis

Gość TUSK WYGRAŁ
jesli nie masz konta, prawa jazdy i rodziny, i własnej koncepcji to śmiało głosuj na PIS.

Gość zapomniałam o starokawalerstwi
e tudzież staropanieństwie, ogólnie rzecz biorąc, jeśli jesteś zgorzkniałym nieszczęśliwym człowiekiem

Gość Kaczyński nakłamał
tyle że mowa o uczciwosci PIS to jakis zart. Przypomnijcie sobie obietnice sprzed 2 lat.

Gość UWAGA UWAGA...
Wszyscy Ci, którzy przegrali zycie na kafeterii, to głosujcie na PIS, bo już bardziej zycia przegrać nie możecie. Dla reszty jest jeszcze ratunek - PO.

Gość Atak klonówwww
jesli lubicie donosić, nagrywać, podsłuchiwać, spiskować, węszyć układ, kablować, podstawiać innym nogę, zazdrościć innym to też głosujcie na PIS .

Gość ban.
o tak, ja zawsze noszę gwoździa przy sobie, to tak na wszelki wypadek

Gość PiS to oferta dla całego narod
zobaczcie ile wspaniałych osobowości pod skrzydłami Jarka sie odnajdzie. To co wymieniliście: donosiciel, podsłuchiwacz, zakompleksiony, analfebeta, zawistny, zazdrosny itd To jednak partia wszystkich Polaków.

Wszyscy nasi politycy slabi sa w rozwiazywaniu aktualnych problemów.Za to sa idealni w destrukcji.Celuje w tym PO. PiS tez nie jest idealny,ale przynajmniej sa uczciwi,a ja mam już dość kombinatorow,uzdrowicieli gospodarczych,zwyklych zlodziei w imie prawa... Z dwojga złego wole klony i podsłuchy /PiS/ od wodolejstwa i gruszek na wierzbie/PO/ czy czerwonej przeszłosci i alkoholizmu/LiD/

Gość PIS WYGRA
niestety, nawet PIS nie mógł naprawić w ciągu 2 lat tego co porzednie rządy zniszczyły. Na to trzeba czasu i zgodnego rządu, PO we wszystkim praeszkadza. Dlaczego nie chcecie dać tej szansy polakom. Patrioci, prawdziwi polacy gdzie jesteście?

Gość PIS WYGRA
Co was interesuje czy premier ma prawo jazdy czy konto w banku? nie rozumiem. To jego sprawa, jego życie prywatne.

Gość PIS WYGRA
Dlaczego zwolennicy PO proszą o kultuę a potem sami wyzywają i obrażają ? Ja wam powiem, dostosowują się do swojego lidera

Gość dereder
15.10] 22:06 jesli jesteś analfabetką masz więcej niż 45 lat pochodzisz ze wsi masz kompleksy nienawidzisz ludzi, którym się powodzi lubisz, jak ktoś tobą kieruje bliżej ci do białorusi niż do zachodu nienawidzisz ludzi w ogóle cierpisz na obstrukcję pochodzisz z rodziny, w której jedynym nakryciem głowy od stu lat jest moherowy beret nienawidzisz ludzi boisz się swobody hahahahahahahah a ja zagłosuje na pis mam 34 lata nie mam moheru na głowie koscioł odwiedzam 2 razy w roku mam prywatny interes zarabiam duzo kocham ludzi nie boje sie niczego bo nie mam nic na sumieniu