Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikkkkkaaa

krwawienie niemiesiaczkowe

Polecane posty

Gość ikkkkkaaa

witam blagam odiszcie mialam okres 4.10 skonczylam 10.10 wczoraj zauwazylam lekkie plamienia o kolorze czerwonym i lekki ból podbrzusza rano gdy sie obudzilam mialam majtki i spodnie od pizamy we krwi nie zeby az tak niewiadomo ile ale troche nie mialam podpaski wiec moze dlatego wydalo mi sie duzo przez caly dzien mam te krwawienie dzis juz mnie brzuch nie boli co to moze byc nigdy tak nie mialam zazwyczaj mam regularny okres mam pytanie czy to mogloby byc poronienie?w zeszlym tygodniu mialam z chlopakiem stosunek przerywany uwazalismy ale wiadomo ryzyko zawsze jest zrobilam sobie dzis test i wyszlo ze nie jestem w ciazy ale boje sie ze moglam poronic nie wiem juz zglupaialam blagam pomozcie jesli wiecie co to moze byc

ile trwają Twoje cykle? jeśli są krótkie to mogłobyc to plamienie okołoowulacyjne. jednak nie mozna wykluczyć, że zostało z jakichś przyczyn wydalone zapłodnione jajeczko- bardzo często tak sie dzieje, ale raczej podczas miesiączki i kobieta nawet nie wie że była w ciąży. a którego dnia cyklu miałas ten niebiezpieczny stosunek. dzis jest 15-sty wiec 11 dzien Twojego cyklu, skoro to było w zeszłym tygodniu to bardzo wątpie, żebys miała dni płodne

Gość entalka
u mnie pojawilo sie takie plamienie w 17 dniu cyklu na 34 i tez mi sie wydaje ze to plamienie okoloowulacyjne!!! nie martw się chociaż ja tez umieralam ze strachu od wczoraj ale już ton przeszlo 🌼