Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja się dziwię

że tym starym ludziom głosującym na pis

Polecane posty

Gość a ja się dziwię

chce się wypisywać takie głupoty. Jak czytam ich komentarze, mam wrażenie, że mam do czynienia z jakąś sektą. Ci ludzie mają zupełnie zlasowane, zniewolone, ciasne umysły :o To chore z jaką zajadłością wypisują te bzdury. No, ale poprzednie systemy zrobiły swoje.

Gość poczytaj sobie komenty na
interii, zresztą to najgorszy portal jaki może istnieć :o mowię o komunie

Aha. To tylko z komentarzy to wiecie? Nie z doświadczenia? A Ci ludzie, to skąd wiadomo, że starzy? Metryki pokazują? Głupotę se pizgnąć zawsze najłatwiej...j I wszystko jasne...

Gość taa wierzcie w obiecana
przez Tuska druga Irlandię !!!:O .....juz Wałęsa nam obiecywał ... Japonie

Gość jestem dumna że nie musze tego
wiedzieć z autopsji. Chwała Bogu, nie znam osobiście NIKOGO, kto głosowałby na ten rząd kłamców i obłudników

Gość troche mi glupio
sam jestem platformersem ale swiadomym co odroznia mnie od hord mlodych. zapytaj sie takiego cos konkretniej o program to ani be ani me ani kukuryku. ale tak jest wsdzedzie zapytaj sie osoby starszej o program pis to bedize to samo nie zawsze ale bardzo czewsto. no i nie ma sie co na takich denerwowac czy wyzywac. pozdrawiam

He he...ja też nikogo nie znam i sama na nich nie głosowałam, ale nie o tym pisałam :D A swiją drogś, jak oni wygrali? Skoro nikt na nich nie głosował? Cud?

Gość taa wierzcie w obiecana
ja głosowałam na PIS i przyznaje sie ...ale zawiodłam sie okropnie juz po pół roku....:O

Gość a ja owszem
znałam cztery osoby, które na nich głosowały, wszystkie te osoby do dziś się tego wstydzą, dwie nawet nie chcą poruszać tematu dwie starsze osoby zawiodły się tak bardzo, że zrezygnowały z udziału w tych wyborach, a szkoda

Gość głosuję na PO tylko PO

Do autora jakże ciekawego tematu :> ... { Ci ludzie mają zupełnie zlasowane, zniewolone, ciasne umysły } Podaj jakąś próbkę wypowiedzi na poparcie tej tezy.. czy też chodzi co o to że każdy kto nie myśli jak ty, takim jest ? { No, ale poprzednie systemy zrobiły swoje. } { mowię o komunie } No to wymieniłaś/łeś jeden, poproszę o jakiś drugi. :D 🖐️ O ja gupi zapomniałem że już od 17 lat mamy niby demokracje.

zapomniałeś wkleić linka dziadu od dwóch lat nie ma demokracji tylko demokratura :o