Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia21

nasze dzieci słoneczka najdroższe

Polecane posty

Gość sie przypadkiem
nie zesraj ... :-0 sama mam dwuletnie dziecko no ale bez przesady :-0

Gość tragedyja
buahahaha. kolejna istota, która potrafi używać wulgaryzmów a ma niewiele do powiedzenia :D

Gość mama 36
No i klamki jeszcze sa ;) Mamuska czesc Laska 🖐️

TEN TOPIC JEST DLA WSZYSTKICH MAM I PRZYSZLYCH MAM KTORE MAJA O PRAGNA DZIECI ZAŁOZYLAM GO PO TO ABY NAWIAZAC NOWE ZNAJOMOSCI I NAWZAJEM SOBIE POMAGAC WYMIENIAC DOSWIADCZENIA

mama 36 pochwal się dziećmi czytałam że już dośc duże są to chyba można powiedziec ze w naszym narazie waskim gronie jestes juz weteranka

Gość mama 36
No zgadza sie :O Ja weteranka !!!😠 Ale niech Wam bedzie :D:D:D:D:D Moje pociechy to 17 i 11 i po pol jeszcze do kazdego :D:D:D Chlopy jak deby mi rosna a ja wciaz taka piekna i mloda :) Witam na topiku i pozdrawiam 🌻

Gość mama 36
Mamusia ja wiem co malas na mysli ,nie denerwuje sie wogole ,ale te mordy tu takie fajne :)

proponuje przerwe nocna a od jutra rana zaczynamy pełna parą pozdrowienia dla wszystkich a szczególnie dla mamy 36 , tragedyii i dla szefowej

Gość mama 36
Dziewczyny a tak swoja droga to dlaczego nie idziecie wypoczac kiedy Wasze maluszki spia ? Ja kazda godzine poswiecalam na sen . No fakt wtedy kafe nie bylo ;)

widze kobietki ze macie sile na wieczorne pogaduchy ja padam i glowa mi peka nie dotrzymam towarzystwa :( lece grzac wyrko:) milego wieczorku 🌼

Gość mama 36
Lorinko jak widzisz i nas juz gnie :) Ja jutro troszke rano bede ,potem popoludniu . Cholerka i popracowac trzeba troszku .Wszak nie ja szefowa prezesa a presez moj szef POZDRAWIAM SZEFOWA :):) Do jutra snijcie kolorki 🖐️

Gość l.ete
Będzie problemem jezeli bede chciala porozmawaić z dziewczynami,ktore planuja ciąze niezaleznie od wieku oraz z paniami ktore maja juz swoje pociechy? Zeby nie było potem oburzenia :)

Gość mama 36
Haloooo jest tu ktos ?? Jasne ze nie bedzie problemu :D Fajnie byloby czasem posiedziec i pobajac sobie o wszystkim . Gdzie jestes mamusiu ??

Gość l.ete
Pytam dlatego ze wczoraj na temacie matek 89? byla mala wymiana zdań i chcialabym tego uniknac :)

Gość l.ete
mama36 planowałaś pierwsze dziecko?:) Od czegoś trzeba zaczac:P

Gość mama 36
L.ete to dziwne bardzo sie wyda ,ale moje dziecko to nie wpadka a mialam tylko 18 lat :) Dobrze jest .

Gość mama 36
Wiem tez ze Ty planujesz 🌻 i dobrze !!! Dzieci to przyszlosc . Ile masz lat L.ete?

Gość l.ete
No własnie i sęk w tym ze i ja mam 18 lat.A poprostu nie chce wywolac ogolnego poruszenia tym,ze planujemy miec dziecko tym bardziej ze ja taki wiek choc partner 7 lat starszy :D

Krystianek 03.03.2006 godz. 10.30 waga ponad 4500g 60 cm 10 pkt Mój największy skarb , moje życie ... i mogę tak piać w nieskończoność :D Pozdrawiam

witam kobitki widze ze doszly do nas nowe panie pozdrawiam wszystkie L.ete ja zaplanowałam dziecko w wieku 19 lat czyli byłam tylko rok starsza od ciebie...

Gość l.ete
Znaczy plany w mojej glowie sa teraz ale spelnia sie jak bede miala juz skonczone 19 i bedzie troche brakowalo do 20stki :)

Gość l.ete
A jak w waszych przypadkach zareagowali najbiższi na wiadomosc o staraniu sie o dziecko?I czy mieszkalyscie juz z partnerami?

Gość l.ete
Hehe.. ja tu się staram zaspokoic swoja ciekawosc nooo :P:P