Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablo27

Czy kobiety po 40stce wola młodszych facetów?

Polecane posty

Gość Pablo27

Uwazam ze nie bo jeszcze takowej nie poznałem

Gość 42 ja wole
zdecydowanie

Gość Pablo27
mam nadzieje ze tak jest co wy na to....jak wyglada sex 50 letniej z 25latkie....

Gość Pablo27
doprawdy powiedz dlaczego

Gość 42 ja wole
miałam młodszego, taki romansik krotki, i musze powiedziec ze było superrr, dla niego zreszta także, było to jakos zcas temu, a nadal codziennie smsy dostaje :)

Gość 42 ja wole
tak młodego, 25 lat

Gość Pablo27
jestes męzatką ....

Gość 42 ja wole
tak, mężatką

Gość 42 ja wole
c.d. ale w separacji:)

Gość Pablo27
moze chciałabyś spotkać ponownie kogoś fajnego młodszego np takiego jak ja:):):)

Gość 42 ja wole
moze ;) hmm musielibysmy sie troszke blizej poznac chozby na poczatku wirtualnie,,,co Ty na to?

Gość 42 ja wole
ok, dzis juz lece do łóżeczka, zajrze tu jutro, skonczymy jutro konwersacje, papa:)

Gość tylko w moim wieku
albo starsi i tak mam od młodości za młodszych się nie biorę :) never

Gość Pablo27
mysle ze to dobry pomysł

Gość Mloda emerytka...
Hej....Jestem zduuuzo mlodszym od czterech lat. Jest rewelacyjnie! Oboje jestesmy zachwyceni! Przezywamy rzeczy o jakich nam sie nie snilo......Juz nie spojrzalabym na rowiesnika, nie mowiac ostarszym..... Mysle ze i Tobie wiele moze dac romans z kobieta dojrzala......I tego Ci zycze!!!!:)

Gość Pablo27
dziekuje ci z całego serca mysle ze bede miał tyle szczescia co twój partner:)

Gość Mloda emerytka...
Zajrze tu jeszcze, powiesz czy sie udalo poznac jakas.... Bede ciekawa......podzielisz sie wrazeniami?????

Gość Nie zdecydowanie nie
syna już mam, nie potrzebny mi następny. Młodziki to dzieci, nie wiem jak mogłabym z takim uprawiac seks, a o czym rozmawiac to juz w ogóle. No chyba, że miałabym 60 lat to facet młodszy np. 40 letni to ok, ale młodszy? Po co? Robic za jego mamusie, albo nauczycielkę? Nie dziękuję. Ja potrzebuje prawdziwego faceta, świadomego siebie i mającego coś do powiedzenia, a nie cytującego propagande z książek.

Gość Mloda emerytka...
Ech....chyba zle oceniasz mlodych facetow...... Sa inteligentni, blyskotliwi, z duzym poczuciem humoru.... Ja tez mam syna, ale ON to nie moj syn i przez myslminie przeszlo nigdy porownanie..... A ile w mlodym facecie entuzjazmu, ile nieklamanego zachwytu, jaka otwartosc na wszelkie pomysly, jaka ....kondycja..... Nigdy nie dopuszczalam mysli o seksiezmlodszym a teraz jestem z mlodszym o wiele lat i zupelnie nie pamietam o jego wieku, nie czuje zadnej roznicy wieku, czuje sie rewelacyjnie, kochana, podziwiana, pozadana..... Az wierzyc mi sie nie chce!!!!!!!!

Gość Nie zdecydowanie nie
Może i młodzi męzczyźni mają entuzjazm i otwartośc na nowe pomysły, ale ja wolę u męzczyzn zdecydowanie, a młodzi to się czują niepewnie. Ja przyjdzie co do czego to się pyta ciebie a może tak, a może tak, a jak ci odpowiada itd, wachaja się. Ja wolę seks konkretny i na temat, wolę byc zdecydowanie brana przez męzczyznę, a nie trzymana delikanie w rękach, bo może się rozsypię. Lubię czuc siłe i pewnośc mężczyzny, gdy bierze mnie w ramiona. A taki " dziamdziak" godzine bedzie szukał twojej łechtaczki, zamiast do pochwy bedzie ci wsadzał penisa do odbytu, wymiętosi cię, oślini i pare razy porusza i koniec, bo nie potrafi nad nadmiernym podnieceniem zapanowac. Co do rozmów to z młodszymi to róznie bywa, albo sa nafaszerowni jakąś propagandą, a to z uczelni, a to z nowej pracy, którą złapali, i tym samym nie mający własnego zdania, albo zakompleksieni, zawstydzeni. Nic pociągajacego. Uważam, że męzczyzna musi miec swoje zdanie, byś świadomy siebie, nie oczekiwac, że bede dla niego nauczycielka czy niańką, a przede wszystkim nie byc zażenowany w obecnosci mojej osoby. Owszem starsi mężczyżni tez czasami też czasami sie tacy zdarzaja, ale ja takich unikam. Lubie facetów, którzy wiedzą czego chcą, bez kompleksów, ale też nie zadufanch w sobie narcyzów, nie mam czasu na nauczanie... Niech to za mnie robią inne panie :D

Gość Pablo27
Chyba pani jednak próbowała sexu z młodszym skoro twiedzi pani ze młody to ruszy sie pare razy i konieć...Jestes w błędzie vsłonko to ile czasu facet moze i jak to zrobi zalezy od jego wyobrażni ...im bujniejsza tym krócej za pierwszym razem oczywiście....

Gość Pablo27
Podziele sie wrazenimi napewno beda cudowne:::)

Nie zgodzę sie z moja przedmówczynią... uważam że to nieprawda ze brak zdecydowania młodym....wręcz przeciwnie...maja większą wiedzę w tym temacie niz starsi panowie. I dobrze że pyta....to świadczy o tym że dla Ciebie jak najlepiej.......szuka Twoich wrażliwych punktów :) hmmm....a to trzymanie za rękę....ja akurat bardzo to lubię ;) myślę ze trafiłaś na nieśmiałego faceta.......stad taki osąd. Który zupełnie odbiega od rzeczywistości....

Gość Pablo27
Ktoś sobie robi jaja ten tu powyrzej z tym zdjęciem!!!!!!!!Jakiś baran

Gość Z.W.
Jasne ze lubia, jak ja mialem 15 lat tomnie taka 42latka uwiodla , znaczy sie ja myslalem ze ja ja uwiodlem hihii i spotykalismy sie nawet czesto,duzo sie odniej nauczylem , byla wspaniala ale teraz to ja wole mlodsze dziewczyny hihi

Gość Pablo27
Nie szukam nauczycielki tylko bratniej duszy do wszystkiego...:):):)