Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeopomoc

kilka slowek z angielskiego, wyrwane z kontekstu

Polecane posty

Gość proszeopomoc

pomoze ktos jak przetlumaczyc te kilka slowek? 'z'(czegos) np. zadowolona z oferty 'swojej ' 'na' czyms (w sensie.. np. skupilam sie na nowych mieszkaniach) 'musialabym' 'nie trzeba było' 'dlatego' 'w tej samej.. co '(np. szkola znajdowala sie w tej samej dzielnicy co akademik) 'znajdowalo sie' 'w ktorym' 'moglabym' z gory bardzo dziekuje

Gość MUSISZ podac pełne zdania
takie słówka czesto znaczą cos innego w róznych kontekstach

Gość proszeopomoc
'z'(czegos) np. zadowolona z oferty 'swojej ' np swojej nowej uczelni 'na' czyms (w sensie.. np. skupilam sie na nowych mieszkaniach) 'musialabym' np musialabym wymienic klucze 'nie trzeba było' np nie trzeba bylo nic naprawiac 'dlatego' dlatego szukalam dalej 'w tej samej.. co '(np. szkola znajdowala sie w tej samej dzielnicy co akademik) 'znajdowalo sie' w pokoju znajdowalo sie duze okno 'w ktorym' dom w którym mogłabym wynajmować 2 pokoje 'moglabym' dom w którym mogłabym wynajmować 2 pokoje i jeszcze zdanie' przeszkadzali by mi w nauce'

Gość nie jestem pewna do konca
*Im satisfied with this ofert *my new colegge *focus on new flats *I need to change (lub exchange jezeli wymienic ) the keys *there was no need to fix anything *that's why I kept searching *the school was in the same neiberhood as campus *ithere was a big window in the room *the house where I could rent 2 rooms *they would interfere in my studies

Gość proszeopomoc
ale np to "I need to change (lub exchange jezeli wymienic ) the keys"czy to zdanie ma taki sens, ze nie dosc ze jest w czasie przeszlym..to jest jeszcze takim zalozeniem.. 'musialaBYM ' ? Dziękuje bardzo

Gość nie jestem pewna do konca
I would need to - chyba tak, ale nie jestem pewna co do tego ostatniego jeszcze- moze byc would jezeli Ty jestes PEWNA, ze oni beda na pewno przeszkadzac, a moze tez byc COULD- jezeli oni mogliby przeszkadzac ale ty nie jestes tego wcale pewna

Gość co ze mnaaa
'z'(czegos) from 'swojej ' one's 'na' czyms (w sensie.. np. skupilam sie na nowych mieszkaniach) on 'musialabym' 'nie trzeba było' not should have 'dlatego'(z tego powodu) that is why; (więc)therefore