Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

insatiable

za szybko powiedzial KOCHAM CIE

Polecane posty

spotkalam sie ze swietnym chlopakiem dopiero 3 razy, spotkania byly swietne, po czym chlopak wyskoczyl dzis z tym ze mnie kocha, zepsul wszystko co zapowiadalo sie tak wspaniale...teraz sadze ze po pierwsze nie wie co to milosc, po drugie ze juz takich milosc mial mnostwo i po trzecie ze nie jestem wcale wyjatkowa tak jak chcialam byc

Gość rgwrg
Faktycznie... to punkt na niekorzyść.

Gość moze wie czego chce i wie
ze chce ciebie ? :) moze jestes tym na kogo on czekal caly czas ? :)

Gość dlaczego nie
? ma czekac dop pzonej starosci ?? sa i tacy ktorzy wiedza, wierz mi

Gość no no noł
no to chlopak wystartowal. daj mu szanse. powiedz ze to sa slowa ktorych nie rzuca sie na wiatr, powiesz je jak naprawde to poczujesz. zobaczysz co on na to powie

tak chyba zrobie, chyba jutro z samego rana mu powiem dlaczego zamiast byc szczesliwa z tych slow to raczej sie zmartwilam

Gość no no noł
no powiedz co ty o tym myslisz, jakie masz podejscie do tej sprawy

Gość rgwrg
między takim wyznaniem na trzecim spotkaniu a w "późnej starości" jest jeszcze szeroki przedział czasowy, w którym te słowa brzmią bardziej wiarygodnie

no wlasnie jednak trzy spotkania to ok 15h ktore spedzilismy razem to naprawde nic, on mi sie podoba, bardzo go lubie, odpowiada mi poki co jego styl zycia itp ale wiem ze to tylko na razie, ze pewnie z czasem zobacze inne rzeczy, ale przez mysl nie przeszlo mi zeym powiedziala mu ze go kocham a widze ze on na to czeka...

A mój mi to powiedział po ok. 5 spotkaniach i naprawdę to czuł. Nie mówił tego nikomu wcześniej, a zakochał się do szaleństwa. Daj mu jeszcze szansę, nie skreślaj:).

Gość martakii
mi moj facet powiedzial kocham po 6 dniach bycia razem ;] i jestem szczesliwa ze to powiedzial ;] dzis mowi mi to kilka razy dziennie a jestesmy juz razem 2,5 roku prawie moze go usprawiedliwia fakt ze znamy sie od gimnazjum , mamy po 20 lat

Gość czarodziejka słonca
mi powiedzial p godzinie znajomosci, co wtedy wydalo mi sie jedynie smieszne i glupie a juz 7 lat jestesmy razem wiec jednak to poczul wtedy

Ja tez bym sie dziwnie poczula jakby mi facet to powiedzial tak szybko,jednak jezeli by mi sie tez on podobal to nie skreslalabym na pewno-moze naprawde to poczul?Warto dac szanse,nie ma wiekszych regul kiedy wypada to powiedziec a kiedy jeszcze za wczesnie,to sie po prostu czuje.

Gość ja też myslalem
że się nie zakocham, ale jak na drugiej randce pozwoliła mi zrobić minetkę a na trzeciej.... na więcej powiedziałem to!

Moj facet na 3 rande powiedzial ze mnie kocha. Powiedzialam ze jest glupi bo to niemozliwe. Jestesmy razem 6 lat. Od poltora tygodnia jest moim mezem. Takze mozna wiedziec.

\"A mój mi to powiedział po ok. 5 spotkaniach i naprawdę to czuł. Nie mówił tego nikomu wcześniej, a zakochał się do szaleństwa. Daj mu jeszcze szansę, nie skreśla\" a wszystko to wiesz od niego, bo Ci to powiedział??? :D:D:D:D buahahaha kobiety są naiwne... nie odróżniacie miłosci od zauroczenia... dorosły człowiek nie mowi takich słow po 3 randkach chocby dlatego, ze milosc to uczucie złozone, to uczucie do osoby którą sie zna, z którą przeżyło sie smutki i radosci.... a po 3 czy 5 czy 10 randkach mozna byc kims zauroczonym, albo miec na niego ochote...

Gość Tola Jerma
a ja jestem z facetem sódmy miesiąc... rozmawiamy o dzieciach, małzeństwie, znamy swoich rodziców - i spotykamy się z nimi razem dosć często...ponoć jego ojciec stwierdził ostatnio,że moglibyśmy juz razem zamieszkać.... A żadne z nas do tej proy nie powiedziało KOCHAM. Ja to czuję.... czasem mam ochotę mu to powiedzieć, a czasem stweirdzam,że to nadal za wcześnie, że sie rpzestraszy,ze on powinien pierwszy.... dziwne?

Gość a mojj
w smsie zanim sie wogole spotkalismy na zywo to sie nazywa sprint :-0 6 miesiecy jestesmy razem :D

Gość ccc..
a ja mialam taka sytacje ze po jednym spotkaniu facet byl zauroczony i powiedzial mi ze sie zakochal . Czulam ze mu sie podobam ale przerazilam sie ze tak wczesnie to mowi . Mieszkamy daleko wiec spotkalismy sie jeszcze raz po 5 miesiecznej znajomosci i on nadal daje sygnal ze sie zakochal . Myslicie ze moze to byc szczere?

Gość ika..
faceci napewno jestescie tutaj czy jesli mowicie te slowa tak wczesnie to czy to moze byc prawda czy chodzi wam o seks a to jest tylko zasadzka slowna ?

Gość poztrzebny był tu nick
a wam dziewczyny zdarza się wypalić z tym słowem zbyt wcześnie ? Tak jak komiczne powiedział to nie jest miłość tylko zauroczenie, pod wpływem chwili można z czymś takim wyskoczyć :)