Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce tam pracowac

czy wypada zadzwonic i powiedziec

Polecane posty

Gość chce tam pracowac

ze bardzo mi zalezy na tej pracy i ze moja znjoma tam pracuje i jest mega zadowolona i chcialam tez zapytac kiedy podejma decyzje.

Też jestem na etapie zmieniania pracy , wczoraj byłm na jednej rozmowie, wygląda nieźle, czy dzwonic, nie wiem, z jednej strony mogą sobie uświadomić że bardzo zależy Ci na tej pracy, z drugiej jednak jeśli poprosili by poczekać określoną ilość dni to pewnie dlatego że jeszcze szukaja, lub \"naradzają się\" Moim zdaniem powinnaś poczekać aż się odezwą , jeśli tego nie zrobią, zadzwonic i zapytac co możesz zrobić by stać się dla nich atrakcyjnym kandydatem na to stanowisko. Powodzenia :)

Gość prosze napiszcie
ja dalam cv ale nie wiem kiedy zapadnie decyzja bo wtedy akurat szefowiej nie bylo. kolezanka ma mnie im polecic ale nie wiem czy na 100%.Bo ona rzadko ich widuje.

W takim razie uważam że na luzie możesz zadzwonić poprosić o połączenie z działem kadr lub osobą zajmującą się rekrutacją pracownikó i po prostu zapytać się czy Twoje CV trafiło do właściwych rąk, wykażesz zainteresowanie i może zwrócą uwagę na Właśnie Twoje CV. sama wieszile ton tej makulatury teraz dostają,