Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem czy pasuje

Dobór kolorów...Pliss doradzcie

Polecane posty

Czy czarne buty pasuja do brązowych spodni,spódnicy? Czy brązowe spodnie pasuja do popielatego płaszcza? Czy brązowe buty pasują do czarnych spodni,spodnicy?

Prosze doradzcie

Czy wszystko o czym pisałam pasuje do siebie?

Dziekuje bardzo za poradę.

Wydaje mi się, że ciemne kolory bardziej pasują do jasnych. Wtym wypadku zarówno czarne jak i brązowe dodatki raczej do jasnych spódnic, płaszczy.... Poza tym chyba ważne jest, aby dodatki miały ten sam kolor, tzn. jeśli czarne buty, to czarna też torebka, ew.rękawiczki. To samo dotyczy innych kolorów, ale to może jest tylko moje zdanie? :-D

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
mi się połączenie czarny z brązowym wyjątkowo nie podoba...czarny łącze z kolorami raczej chłodnymi (szarości, niebieskości fiolety) ew czerwienią. brąz łączę z barwami ciepłymi zieleniami, beżami, pomarańczami ew z błękitem. jeśli brąz jest wyjątkowo chłodny to jeszcze ujedzie z czarnym, ale generalnie mi się to zestawienie nie podoba

Ale chyba jednak brąz z czeenią pasuje bo mam buty brązowe a podeszwy i obcas tych butow jest czarny,wiec jakby te kolory dos iebie nei pasowały to chyba nie łaczyli by je produkujac buty i sa to buty firmowe ,nie jakas Chińszczyzna...

Gość jbhvc
:-) no nie ,na pewno bym nie kupiła buty z czerowona podezwa ale jakby czern nie pasowała do brazu to podeszwy byłyby brazowe a nie czarne.

dobór kolorów to też kwestia gustu...powiedziałam jaki jest mój...takich butów o jakich piszesz pewnie bym nie kupiła...choć generalnie wszystko zależy od tego jaki ten brąz jest...bliski gorzkiej czekolady, przydymiony i chłodny może do czerni pasować, albo chłodno bezowy...brąz bliski rudościom żółciom czy mlecznej czekoladzie mi się w zestawieniu z czarnym nie podoba..rzecz gustu

Tej czerni w brązowych butach tak na prawdę widać niewiele i nie rzuca się w oczy, więc może dlatego?

Też mam brązowe buty na czarnej podeszwie, ale ta podeszwa jest cieniutka, a brąz na butach bardzo ciemny :D.

ja się zgadzam tez ze sprawa bardzo zależy od proporcji i umiejscowienia koloru...czarny jest kolorem standartowym dla buta więc czarny but do brązowej spódnicy nie będzie (według mnie) rewelacyjnym dopasowaniem, ale nie będzie się rzucał w oczy jako gafa kolorystyczna...brązowe buty do spodni czarnych już moim zdaniem będą wyglądały dużo gorzej..no ale to tylko moje zdanie