Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieneczkaa

Tanie i naprawde dobre kosmetyki według Was to...

Polecane posty

Gość kasieneczkaa

Piszcie dziewczyny,co polecacie,jakie kosmetyki sa tanie i najlepsze. Ja z tanich polecam: balsam do ust Tisane,do kupienia w aptece za ok 7zł-najlepszy na suche usta,balsam do paznokci herba studio ok 6zł-uratował moje paznokcie,oliwka bambino zamiast balsamu ok 5zł,serum do paznokci z wapniem i wit lovely ok 4zł,szampon bambino ok 7zł,delikatny dla skory głowy,nie plącze włosów. Piszcie Wasze typy:-)

płyn do demakijazu oczu ZIAJA, ok 4-5zł praktycznie na miare loreal i nivea, dobrze zmywa, nie szczypie w oczy, nie pozostawia tłustej warstwy

jedwab do wlosow biosilk, kosztuje w hurtownii fryzjerskiej 6,50-7zl a czyni cuda, polecam kazdemu, bo warto go kupic, moim zniszczonym wlosom bardzo pomogl

Gość donna len
nivea visage- super kremy, demakijaz itd

Gość Tifffany
* odzywka Wibo- moc jedwabiu - 5 zł w pormocji 3,99 * kompres nawilazaco- regenerujacy do włosów suchych ,Joanna z apteczki babuni - 6 zł

Gość agunia.pl
tak, ZIAJA naprawdę extra jakość za psie pieniądze

Gość ja polecam szampon
Barwa tardatowo chmielowy,kosztuje kolo 2zl i jest najlepszy jaki mialam

Gość jfgj
Wibo - cienie do oczu nie gromadzą się w załamaniach skóry dobrze, naturalnie, szlachetnie wyglądają

Gość jfgj
maseczki do twarzy Perfecta i Z Apteki Natury (czy jakoś tak - takie podwójne)

Gość jfgj
taaaa... już idę do najbliższej hurtowni fryzjerskiej kupić sobie odżywkę ;D sorry za sarkazm ale przecież hurtownia fryzjerska nie jest dla zwykłych ludz - pewnie trzeba mieć zarejestrowaną działalność - i i na dodatek gdzie takie coś się znajduje?

Gość JEDWAB DO WLOSOW MOZNA
kupic takze na allegro i w niektorych drogeriach. Na allegro jest tani bo kosztuje 4 zl

Gość malamimimi
Polecam tusz do rzęs miss porty,taki w rozowej buteleczce,jest swietny,wydłuza,pogrubia i nie rozmazuje sie,kosztuje 7zł. Balsam do ciala z oriflame kokosowy,super nawilza,szybko sie wchlanie i ladnie pachnie ok 8 zl w promocji:-)

do jfgj co ty za głupoty gadasz? w sklepie będą ci sprawdzać czy masz działalnośc? jakim prawem? ja np. do włosów kosmetyki kerastase lub matrixa to kupuję tylko w hurtowniach fryzjerskich a w ilosciach detalicznych:) w warszawie np. jest kilka takich hurtowni tylko, ze w zadupiastych miejscach, wiec kupuję na koszykowej w sklepie fryzjerskim:D

Gość cienie do powiek
Ruby Rose,do kupienia na allegro,43 cienie za niecale 20 zł. Mam w domu 3 takie palety,sa lepsze niz cienie njadroższe,nie osypują sie,nie walkują i naprawde bardzo długo sie utrzymuja! Mają delikatne drobinki ktore mienia się w świetle,sa super!!! Polecam

Gość moje tanie kosmetyki
olej kokosowy, w necie 5zł/100 g - świetna odżywka do włosów- wystarczy na noc nasmarować końcówki, a na drugi dzień po umyciu będą mięciutkie i lśniące- olej pieknie pachnie rafaello :P krem babyderem- płaski z rossmana też ok 5-8zł- a świetnie nawilża, idealny krem rodzinnydo wszystkiego :D