Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temidka

CBA..PiS----BRAWO

Polecane posty

Gość zwykły człowiek
nie chcę policji politycznej, chce prywatnych szpitali i podatku liniowego, a jak by wprowadzili to co jest w Irlandii to ich będę po stopach całować (zus 16% 160 od 1000- w Polsce 520) malina rewelacja .... nie chce nic za darmo, chcę mieć tylko możliwość na siebie zapracować głosuje na PO.

Gość iiiiiiiiiiiiiihhhhhhaaaaaaaa
ja tylko liczę, że PiS przez tą całą załosna akcje tuż przed wyborami straci jeszcze więcej sposród swoich ewentualnych wyborców...Bo chyba kazdy rozsadny człowiek widzi, że nieznana babka ale AKURAT z PO była rok urabiana, a chodziło nie o to zeby zwalczac korupcje w kraju, tylko zeby udupić PO :O Kaczka w swoim wystapieniu poweidziala dokladnie jedno zdanie na temat siana: :pomijam ze w gre tu wchodzi indywidualna kradziez" :O tyle:O poza tym cały czas rozwodza się na temat niecnych planów PO, ktore niby wyszły na jaw. Pomijając, że minister zdrowia o prywatyzacji gadał już od roku... Jasne, ze nie pochwalam tego ze przygarneła tą kasę, ale podjerzewam ze te 100 kawałków to nic w porownaniu z tym co dzieje sie na wyzszych polkach. Walka z korupcja hehehehhee:O wiadomo. Zygac mi sie chce jak widze to walke o stolki:O

Gość iiiiiiiiiiiiiihhhhhhaaaaaaaa
ja tylko liczę, że PiS przez tą całą załosna akcje tuż przed wyborami straci jeszcze więcej sposród swoich ewentualnych wyborców...Bo chyba kazdy rozsadny człowiek widzi, że nieznana babka ale AKURAT z PO była rok urabiana, a chodziło nie o to zeby zwalczac korupcje w kraju, tylko zeby udupić PO :O Kaczka w swoim wystapieniu poweidziala dokladnie jedno zdanie na temat siana: :pomijam ze w gre tu wchodzi indywidualna kradziez" :O tyle:O poza tym cały czas rozwodza się na temat niecnych planów PO, ktore niby wyszły na jaw. Pomijając, że minister zdrowia o prywatyzacji gadał już od roku... Jasne, ze nie pochwalam tego ze przygarneła tą kasę, ale podjerzewam ze te 100 kawałków to nic w porownaniu z tym co dzieje sie na wyzszych polkach. Walka z korupcja hehehehhee:O wiadomo. Zygac mi sie chce jak widze to walke o stolki:O

Gość wypalona do cna
przeklejam z forum TVN24 wypowiedź bardzo wyważoną. Przemyślcie ją: Martin Niemöller 17.10.2007 14:51 ~outsider "Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem Żydem. Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem komunistą. Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem. Nie byłem socjaldemokratą. Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem związkowcem. Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było." Napisał to człowiek, który nie miał sobie czego wyrzucać. Dowódca U-boota w I wojnie światowej, potem pastor protestancki i antyfaszysta, osobisty wróg Hitlera zesłany do Dachau z wyrokiem śmierci; ocaliła go (to wtedy jeszcze było możliwe) międzynarodowa opinia publiczna. Możliwe, że proces p. Sawickiej nie będzie tylko jej procesem: pytanie czy początkiem przestępstwa nie była akcja zaplanowana w CBA pozostaje bez odpowiedzi i takie pozostanie, dopóki ta władza zachowa władzę. A tchórzliwi koledzy partyjni p. Sawickiej nie spytają przeciez o nic: dziś dowiadujemy się, że tak p. Tusk jak i p. Pitera wiedzieli dawno temu o Jarosławie Kaczyńskim takie rzeczy - przy których parcie PO na koalicję z jego partią budzi wstręt. Dlatego ja zagłosuję na LiD - choć ci wyborów nie wygrają. Ale przejdzą próg - zatem tak samo odbiorą głosy PiS-owi nie przysparzając ich platformie. Nie zagłosuje ani na tych którzy igraja judzkim zyciem ani na tchórzy: bo oprócz korupcji za kase jest także korupcja za stanowiska, jeszcze bardziej dla mnie obrzydliwa. Tak czy owak - zostanie nam po wyborach miażdżąca opinia o Polsce i polskich wyborach OBWE - to jeszcze działa, jak działało w latach 30-tych ubiegłego stulecia, choć niewielu uratowało wtedy życie. I - jeśłi znowu wybierzemy PiS - nie bedzie od tej opinii odwołania, zatwierdzimy ją my Polacy.

Gość ciekawe że nikt nie
mówi, o pośle pis który przez lewy meldunek wyłudził 140 tys zł .....

Mnie też się chce rzygać, jak patrzę na PiS i pisiorów wszelkiej maści. Obrzydzenie bierze! Nawet morderca ma prawo do obrony! Nie wolno ujawniać jego danych, dopóki sąd go nie ukarze! Ta kobieta popełniła przestępstwo, jest winna i dlatego MA PRAWO do obrony, a nie do publicznego upokarzania! Metody PiS-u są wstrętne i czekam, kiedy wylecą raz na zawsze na śmietnik historii, tam, gdzie ich miejsce!

Dziękuję PiSowi za to, że prawie pozbawił nas jakiejkolwiek wojskowej ochrony kontrwywiadowczej, gdy wojska polskie działają w Iraku i Afganistanie.

ALLY - to raczej Ty nie rozumiesz o co idzie gra i w co gra PO :o Powtarzam - PO to ugrupowanie szkodliwe dla kraju,szkodliwe,balamutne i wyjątkowo złosliwe. To zbieranina fantastów,ktorzy nie maja pojecia co zrobiliby po obk=jeciu władzy.Tusk jest chory z nienawiści i po woli wykancza wszystkich swoich byłych kumpli.Tak jak przegrał poprzednie,przegra i te wybory.Musi przegrać bo kłamie.Kłamie,kłamie po trzykroc kłamie.Jego \"fachowśc\" obnazył nie kto inny jak alkoholik Kwaśniewski,który na te debate z nim przybył trzeźwy. Nie sil sie na frazesy,bo albo jestes niedorozwinięta albo masz kogos w PO.Slepy juz przejrzałby na oczy i pojał grę Tuska,a Ty jej nie widzisz? To znaczy,ze jestes zaslepiona. Pisałem tu juz,ze Kaczory nie sa z mojej bajki,ale nie widze innego ugrupowania zdolnego do walki z korupcja.

Szekspirze, za to Jarek to chodzące połączenie cnót wszelakich..... :D:D:D:D:D:D:D:D PiS się detonuje.....patrz moja stopka:)

{ Nawet morderca ma prawo do obrony! Nie wolno ujawniać jego danych, dopóki sąd go nie ukarze! } Tylko bez nerw. :P Właśnie to sąd decyduje o tym czy dane są ujawniane czy nie. No nie przesadzaj dane różnych kryminalistów ujawniały juz media. A ze to element gry wyborczej, nie mam watpliwości.

Nie jestem fanem Jarka,ani jego brata. Powiedz czy chcesz abyw Polsce rządzili ludzie tacy jak Tusk ? Może gdyby PO odwazyło sie go wyrzucić ze swojej gromady - zastanowilbym sie... Jest tam paru wartosciowych ludzi.Ale zaraz jak dojda do wladzy zacznie sie reelekcja Balcerowicza.Wroci Lewandowski i Bielecki. Wróca Bagsikowie i im podobni...Zacznie sie kombinowanie na potege,bo wbrew pozorom jeszcze jest co sprywatyzowac i ustawic reszte rodziny,roznych kuzynów,pociotków...Wróci repubklika kolesi,przyjaxnie nastawionych do ludzi z wyciagniętymi do nich rekami PO tyle ze jedna wita sie a druga zabiera... Jak przezyjemy wybory i co nie daj Bóg PO wygra - przekonasz sie.

CBA to faktyczne dzielne chłopaki. Z pobudek patriotyczno-uczciwych muszą adorować (i kto wie co jeszcze) posłanki opozycji, chadza na lody. :P:P:P:P:P:P Toż to łamanie praw pracowniczych.

Ponoć(ja nie jestem polonistą) obie formy sa poprawne a media piszą raz tak raz tak. Ale w tym zestawieniu, jakos tak mi się .. ten tego :D

Myrevin, zasięgnęłam jam języka u speców od poprawnej polszczyzny, wszyscy (4) byli jednoznaczni: musi by \"z\".

myrevin, dziennik to dla mnie żadna wyrocznia. Wczoraj w jednym sondażu procenty sumowały się tam do 138% (zero wyjaśnienia, że rozłączono kategorię zdecydowanych i niezdecydowanych). Ale nawet w kategorii zdecydowani, czyli ci , którzy wskazywali partię...procenty sumowały się do 101%. Więc cóż się dziwi, że piszą średnio poprawnie;) Źródło: http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=64197 a w papierowym było jeszcze na tym samym rysunku, bez słowa objaśnienia, 37%-nie wie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Trybunał Stanu
PIS i Jarek pod Trybunał Stanu ....

Gość heyyyyka
mam pytanko czy ta sawicka placzaca ma meza ??? bo jesli ma to powinien ja z chaty wypierdolic zlodziejke i .... za kilka kwiatuszkow i czekoladki ....aha w planach byly lody na Helu ;)

Gość ma męża bidulka
i nawet dzieci - pewnie to dla nich to wszystko , z milosci dla rodziny chciała kręcic te lody ech biedna niewiasta przeciez cała PO kradnie a akurat ona wpadła ........to juz lepiej jakby tuska ustrzelili albo Komorowskiego

Gość rypek mlody
ustrzela i donaldzika ;) ale bede sie bawil !!!! normalnie tydzien z knajpy nie wyjde ;) to jest taki kurwa facet ktory nawet do zagrody nie pasuje a co dopiero do polityki ...

Wyborcy Pisu - okreslil was juz Jacek Kurski - CIEMNY LUD. A ze duzo w narodzie podatnych na chamska propagande Kaczynskiego i nie myslacych samodzielnie - PiS pewnie wygra - glosami chamów

Gość limanowaa
oj ludzie jacyscie dziwni i chciwi ...zal mnie tego kraju upapranego w gnoju przez takich PO-stkomunistow pokroju tuska czy kwacha ,ta cholota powinna siedziec dlugie dlugie latka !!!zycze milej nocki PO-srancy :P

no wlasnie - chamstwo czerni zawsze jest najwiecej (dla myslących inaczej - jak przedmowca - wyjasnienie - nie chodzi mi o kolor)

Gość Sawicka jakby była
naprawde zakochana czy zauroczona, to zrobiłaby wszystko za free, a nie kase brała. Poprostu chciwośc zwycięzyła, bo mało jej było swojej wypłaty ( nie małej). Co maja powiedziec miliony kobiet, które pracuja wiele godzin, cięzko za 600-800 zł na miesiąc, albo miesiącami czekają na swoje liche wypłaty? Czy ktoś słyszy ich płacz i ich dzieci?