Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkuniaaa

SEKS ANALNY.

Polecane posty

Gość majkuniaaa

Dalej czekam na okres (niektórzy wiedzą o co chodzi...) Chciałam was zapytać co sądzicie na temat seksu analnego... Czym dla was jest? Jaki macie do niego stosunek? Czy próbowałyście tego kiedyś? Jakie macie doświadczenia, przeżycia itp. związane z seksem analnym? I czy to prawda, że możliwy jest orgazm podczas takiego stosunku? Jeśli nie to co w ogóle powoduje, że niektórzy go tak chętnie uprawiają i co sprawia, że jest to dla niektórych przyjemne? Czy są jakieś skutki uboczne? Czekam na wypowiedzi :D

Gość weź se dziecko
wpisz to w szukanie tematów - pewnie z 500 znajdzie :O wiecznie to samo :O

Gość od tyłu to od tyłu
nigdy nie praktykowałam i nie zamierzam więc nic nie sądzę:P

Gość majkuniaaa
do "weź se dziecko" no więc staruszku/o nie wpisując wiem, że na pewno są takie tematy ale nie będę śledzić przestarzałych tematów po to tylko aby zobaczyć czy przypadkiem któreś z moich pytań się nie powtarza. Jak Ci się nie podoba to się nie wypowiadaj! Nie wpadłaś/eś na taki pomysł, że jest to temat dla nowych na tym forum?? Dla takich jak np. ja?? Nie wszyscy odwiecznie siedzą na tym forum i znają wszystkie tematy na pamięć :D:D:D Poglądy się zmieniają, ludzie na forum też! Więc daj mi spokój. A jak uważasz, że ten temat taki sam jak wszystkie, że nic nowego to wymyśl coś o czym jeszcze nigdy nie było mowy na tym forum powodzenia!!! :D:D:D

Gość forum erotyka
drzwi obok. To nie tylko temat, ktory sie powtarza - ale zupelnie nie to foru Stosuj sie do podstawowych zasad, netykieta sie klania!

Gość weź se dziecko
nie musisz znać ale skoro pytasz informacyjnie to sięgnij do wyszukiwarki bo ludzie piszą w kółko to samo i nic nowego ci nie napiszą a poza tym dowiedziesz umiejętności niezawracania dupy bez potrzeby :O

Gość akuku muaa
lubie seks analny ale nigdy nie mialam orgazmu. zazwyczaj uprawiamy go najpierw a potem normalny w cipeczke ;) oczywiscie w gumie

Gość majkuniaaa
OK zgadzam się, że to nie jest odpowiednie forum. Wyszło tak jakoś przez nieuwagę. Ale, że jest to temat obcykany itd. to mogłybyście sobie już darować.. Ale ok niech się wypowiada kto chce... Chyba, że da się jakoś temat usunąć (dajcie wskazówki). Przepraszam bardzo!