jerta 0 Napisano Październik 16, 2007 Dostaję gęsiej skórki na ich widok i durne gadki. Oni wszyscy są sfrustrowani, zakomleksieni. Potrzebują psychoterapii. Biedaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kin kinoplex Napisano Październik 16, 2007 bo trzymaja z radiem co ma ryja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo dajesz się manipulować Napisano Październik 16, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polecam może znacie Napisano Październik 16, 2007 http://www.grzegorzkarpinski.pl/gra/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donna leng 0 Napisano Październik 16, 2007 dlatego ze cenisz tych co biora w lape Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość denna leng jakas ty złosliwa Napisano Październik 16, 2007 mordo ty moja biorą BY ŻYŁO SIE LEPIEJ ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne jasne wszyscy biorą Napisano Październik 16, 2007 tylko nie pis, hahahhahhaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaruś Kaczyński premier Napisano Październik 16, 2007 gdzie ten układ??!! gdzie ten układ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ff_ 0 Napisano Październik 16, 2007 Ja nie lubie klamcow i przestepcow...i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerta 0 Napisano Styczeń 27, 2016 założyłam ten wątek w 2007. Nic się nie zmieniło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2016 A szkoda.Przez to nielubienie nie widzisz ważnych rzeczy na świecie.Bo wyobraź sobie,że są ważniejsze.O tyle ważniejsze,że taki PiS albo inni tracą na znaczeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2016 Stanęlaś w rozwoju intelektualnym? Można nie lubić np.lodów pistacjowych. Konkrety, fakty, a nie pitu pitu uogólnienia. Idąc twoim tokiem myślenia, nie lubisz zdecydowanej większości Polaków, bo mają poglądy prawicowe. Mnie pewnie teź nie lubisz a'priori. Nie musisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerta 0 Napisano Styczeń 28, 2016 Nie lubię ludzi o poglądach prawicowych, ponieważ sa mało tolerancyjni. Ale to nie jest wiekszośc Polaków. To jest ok. 36 % wyborcow. przy czym do wyborow poszło ok. 56 % społeczeństwa. Także zalednie ok. 1/4 Polaków. Wśód nich znajdą się wyjatki, ktore da się lubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2016 Liczba uprawnionych do głosowania - 30 629 150 PiS - 5 711 687 głosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2016 Frekwencja 50,92% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neptyk 0 Napisano Styczeń 28, 2016 Podaj ile osób głosowało na pozostałe partie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2016 A co lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2016 To jest temat o PiS, więc ukłoń się i wypiertalaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neptyk 0 Napisano Styczeń 28, 2016 PO 3 661 476 głosów .N 1155370 czyli margines Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2016 9:40 do kogo to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2016 Do tego pryszczatego, który wkleja wyniki innych partii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2018 Niektórzy mają "brudne ręce" i też "sumienia" i to jest obrzydliwe. Narkomani.... Nieudacznicy.... Udający że potrafią.... Jątrzący konflikty... Sprawca wielu nieszczęść... w niczym nie polepszyli mi doli życia nadal biednego, nadal jestem biednym pracownikiem kultury i takim umrę. Dziękuję wam rządzącym i niech wam to będzie na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Marzec 5, 2019 Też nie lubię PiSu. Dla mnie ta partia powinna upaść. PO też nie cierpię i też powinni upaść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonim Napisano Marzec 6, 2019 Problem PiS-owców jest taki, że działają niezgodnie ze strategią. Swoimi wypowiedziami i zachowaniami robią wszystko by zniechęcić do siebie ludzi. Ja też nie lubię PiS-u za arogancję i bezczelność. Niestety, nie ma w Polsce idealnej partii. Platforma też ... robi. A Grzegorz Schetyna to kpina jeśli chodzi o lidera. Nie wiem dlaczego go wybrali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goksc Napisano Marzec 6, 2019 2-12lat wiezienia to kara za posiadanie zdjecia 'nieletniej' bez ubran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulu_gulasz 67 Napisano Listopad 5, 2021 Adolf Kaczyński niczym się nie różni od Adolfa Hitlera. Zamiast komór gazowych dla Żydów tworzy lodowe komory gazowe dla uchodźców, efekt ten sam. Niedługo wyda rozkaz aby wyrywano złote zęby uchodźcom. To będzie jego finansowy interes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach