Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dviki

Wózek TAKO sportster

Polecane posty

Gość nie podobają
mi się wózki tako, ale ten wygląda fajnie, ale jaki jest w praktyce nie wiem. Ja kupię dla swojej pociechy Implast border

dzieki za odpowiedzi moze ktos jeszcze miał doczynienia z tym wózkiem, a jesli chodzi o wilkosci to on jest chyba najmniejszy z tych wszystkich Tako, a wlasnie o to chodzi ze nie moge go nigzie znalezc tylko na internecie są a wiadomo nie chce kupic kota w worku, takze prosze o opinie na jego temat

tutaj połowa mam to tylko quinny, x-landery i inne po ponad tysiąc... :O tragedia o nic nei mozna zapytac bo zaraz wszystkie wsie wymądrzają ... jak dla mnie b. fajny tylko może być ciut ciężki , zalezy na którym piętrze mieszkasz..

Tutaj połowa ma quinny i mutsy, ale chyba tylko w marzeniach. Poza tym wszyscy chorują na syndrom Zaburzenia-Oceny-Wagi-Wózka. Twój Tako jest ogromny i ciężki, waży 12,8 kg. Natomiast X-lander, ważący 14,25 kg, jest taaaki leciutki. Najwidoczniej, jak się za coś więcej zapłaci, to potem plecy mniej bolą od dźwigania :o A wracając do tematu. Poszukaj czegoś na temat tego wózka na wózkowym forum Gazety. Pozdrawiam serdecznie!

dviki ale to wózeczek spacerowy. Nie lepiej kupic jakąs lekka zwinna spacerówke tak zeby i tobie i dziecku bylo wygodnie? wozki tako sa stabilne i duze ale ciezkie i masywne jak czolg! Jeszcze rozumiem ten wozek 2- funkcyjny bo dziecko ma sporo miejsca w gondoli itd ale na wozek spacerowy bym sie nie zdecydowala. Za ciezki, za mało poreczny, za wielki! Z tuym ciezko wsiasc do autobusu ze juz nie wspomne o włozeniu tego do samochodu. moze cos z takiego typu- nie kosztuje duzo wiecej a naprawde prowadzi sie doskonale ( mam podobny do chicco - zoopera i naprawde polecam) http://www.allegro.pl/item252112844_wozek_chicco_ct_0_4_wysylka_0_zl_barierka.html http://www.allegro.pl/item254952788_chicco_ct04_wersja_zimowa_gwarancja_24m_wys_12h.html http://www.allegro.pl/item253212029_spacerowka_baby_dreams_walker_superoferta_.html http://www.allegro.pl/item255725293_zooper_hula_super_model_wyprzedaz_z_gratisami_.html

Tak, wózki z linków MaMani są rzeczywiście dużo lżejsze, za to mają malutkie kółeczka (dlatego mniej ważą), przez co brnięcie po śniegu może być trudne (nawet bardzo). Ale tu już za Ciebie, autorko, nikt nie zadecyduje. Jeżeli mieszkasz w bloku, chodniki masz całą zimę dokładnie odśnieżane, jeździsz autem i zależy Ci, żeby wózek był mały, zgrabny i poręczny, to te od MaMani będą super.

no wlasnie te małe kółka sa tragiczne wiem bo juz mialam przy starszym dziecku wiec na zime sie nie nadaja, a moj bobas ma juz 4 miesiace i ten tako wydawalby sie najlepszy zarowno na zime jak i na pozniejsze dni az do momentu takiek typowej spacerowy, choc przyznam ze widzialam ostatnio dziewczyne z wozkiem tako i chyba tym sporsterem i nie wydawala sie duzy i szkoda ze jej nie zaczepilam i nie zapytalam bo pozniej sie okazalo ze w skelpach go nigdzie nie ma i teraz to tylko na zdjecia moge popatrzec:) ale dzieki za info

DViki - moja droga, naprawdę jak na tym forum rzucisz hasło Tako, to zaraz wszystkie się oburzają, że wielki i ciężki. Z założenia. On ma solidne koła, więc trudno żeby ważył 8 kg. A jest lżejszy, niż spacerówki quinny speedi, mutsy urbanrider i wielu innych firm, które tu lubią zachwalać.

Gość elenasss
bardzo fajny podoba mi sie jak kupie tez z tej firmy lecz gleboko-spacerowy, tansze nie zawsze znaczy gorsze!!

Gość napisze na pomaranczowo
uwierz mi ze ciezko sie go prowadzi

Gość laurusia-live
Wózek jest super.Fakt może nie najlżejszy i nie najmniejszy ale prowadzi się fantastycznie. Ja przerobiłam z moją córcią kilka wózków i ten ma przyjaciółka i my też właśnie go kupiłyśmy i jest super:) Mała go uwielbia

Gość kigi ligi
podnosze moze ktos jeszcze sie wpowie??

Gość arcci
Witam polecam firmę Tako prawda jest że wózki są ciężkie ale są za to solidnie zrobione i dobrej jakości poza tym serwis działa super

Gość mamakubusiaaa
siostra ma , fakt ciezko sie prowadzi jak dla nie bo zawsze mialam skretne kólka , ale dziecku jest wygodnie , duzo miejsca ma , rozkłada sie , lubi w nim jezdzic a to chyba najwazniejsze

Gość gala777
Witam. Jestem mama 2 chlopcow, teraz maja 3 i 5 lat i juz nie jezdza oczywiscie w wozkach :) ale kiedy bylam w pierszej ciazy kupilam wozek TAKO wielofunkcyjny (podobny do Sportslera tylko z wkladem dla noworodka itp...) Byl to wozek ciezki, masywny...... Mieszkalam na 2 pietrze i wnoszenie go do gory bylo bardzo klopotliwe, na dol po prostu nim zjezdzalam trzymajac za uchwyt (ma swietnie amortyzowane kola). Jest to wozek bardzo porzadny, terenowy, ma duze kola ktore pozwalaja prowadzic go jedna reka i nie straszne mu nawet wysokie krawezniki... Moj TAKO wozil najpierw jednego synka, potem drugiego a czesto obu naraz....... Do tego ciagle byl obwieszony zakupami :) Wytrzymal wszystko i po kilku latach uzytkowania powedrowal w dobrym stanie do kolejnego wlasciciela....... Wozek swietnie sie sprawdza zima, kiedy dziecko trzeba opatulic, ma gruby pokrowiec i solidna bude z porzadnego nieprzewiewnego materialu. Jest to naprawde porzadny wozek, ale ciezki i nieporeczny jesli ktos chcialby go upychac do bagaznika malego samochodu... Ja mialam TAKO + lekka spacerowke kiedy dzieci podrosly. Uzywalam obu wozkow, bo podczas wypadow terenowych w las czy po dziurawych sciezkach lekka spacerowka nie dawala sobie rady. A TAKO pchalam jedna reka i nie straszne mu byly wertepy :) Kazdy rodzaj wozka ma swoje wady i zalety. Lekka zwinna spacerowka nie zapewni tego samego komfortu w ciezkich waunkach terenowych co masywny wozek. Podobnie jak ciezki wielki woz nie sprawdzi sie jako poreczny wozeczek np do samolotu.... Trzeba rozwazyc jakie sie ma potrzeby, warunki mieszkaniowe i finansowe tez :) Powiem tak, ja mam po synkach w domu jeszcze lekka spacerowke, ale teraz rozgladam sie na allegro za uzywanym TAKO dla trzeciego dzidziusia :) i upatrzylam sobie sliczny SPORTSLER :) uzywany Pozdrawiam i zycze udanych wyborow i zakupow P.S. Nie polecam jasnych tapicerek w wozkach w ktorych nei da sie zdjac czesci materialowych do prania (np TAKO)

Gość basikulec
Jestem szczęśliwą posiadaczką tego wózka, co tu dużo mówić jest super, fajnie się go prowadzi, jest duży, ale o taki właśnie mi chodziło- mieszkam na wsi więc potrzebuje porządnego stabilnego wózka, któremu nie straszne są dziury jak na razie sprawdził się idealnie. jedyny minus to fakt że jest holernie ciężki no ale coś za coś

Gość madzior-piwko
Hej mam ten wózek i nawet do sprzedania, bo mój synek już ma 4 latka a jeździł nim 2 latka, Ten wózek jest świetny typowy sportowy,stabilny,ma dużo możliwości wersja letnia i zimowa, duże koła oraz amortyzatory, które są bardzo potrzebne w podjeżdżaniu na krawężnik i nie równości. Mam go 2 lata i naprawdę oprócz lekko zdartych kół jest okej! Pozdrawiam i polecam.