Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biduleńka

Czyraki - o jezu...

Polecane posty

Gość gość
Popros lekarza o zbadanie cukru. To moze byc cukrzyca! Jak ci nie pomogl antybiotyk to byc moze wlasnie ja masz! Mi tez sprawdzano cukier ale ja jestem zdrowa. Lekarz zapisal mi lek Syntarpen. Tyle ze zrobil to po omacku i to mi sie nie podoba. Moja babcia ma cukrzyce i u niej wlasnie czyraki sie pojawialy

Gość gość
Cukrzyca to choroba jak kazda inna i mozna ja wyleczyc,tylko trzeba wiedziec ze sie ja ma,a czyraki to gronkowiec,cukrzyca osłabia organizm i sprzyja wrzodzeniu,ale nie tylko cukrzyca

Gość patiszok
witam mam 21 lat trzy dni temu wyskoczyła mi mała gulka na czole następnego dnia jak wstałam rano to strasznie zaczeło mnie bolec oko nie moglam wytrzymać bólu poszłam do okulisty stwierdz jak iła ze mam zapalenie jak wróciłam od okulisty to oko już się powoli goiło lecz jak się wczoraj kładłam spac to wyczułam koło prawego ucha na zawiasach szczekowych kolejną góle na czole mi się powieksza i kolo ucha tez przez to zle się czuje boli mnie głowa mam zawroty i nie wiem co robic do lekarza mam isc dopiero we wtorek pomozecie ?

Gość gość
witam, na czyraki i wszelkie wrzody, cokolwiek ze skora--- tylko woda utleniona!!!! ale przykaldana na caly dzien , watka porzadnie nasaczona.wyciaga wsyztskie bakterie!!!! mialam czyraka, 2 tyg przykaldalam ichtiolem, rivanolem, to gowno nie chcialo sie zagoic, juz myslaalm ze do szpitala na oepracje tzreba jechac bo ciagle zbierala sie ropa i nie chcialo to peknac, na szcescie w pewnym dniu skonczyly mi sie te wsyztskie mascie i z braku laku przylozylam woda utleniona, nie dosc ze to zaraz peklo, to wyszla cala ropa, alcznie z rdzeniem. mam andzieje ze to juz nigdy nie wroci do mnie. i mowie wam ,tylko woda utleniona!!!