Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 54778954654

Nowy facet działa na ex jak plachta na byka? to prawda??

Polecane posty

Gość 54778954654

???mial ktos tak?ex odszedl nie chcial byc a wrocil dopiero jak wy zaczelyscie sobieuklaldac zycie z innym?

Ja tak miałam. Cierpiałam przez gnoja ponad rok... Nie ufałam nikomu. Potem poznałam K. Jesteśmy razem ponad 3 lata. A mój ex co kilka miesięcy próbuje się ze mną kontaktować. Nie rozumiem tylko po co, skoro mieszkam z K. i studiuję w dużym mieście, a w domu jestem 2 razy miesiącu. Ale faceta nie zrozumiesz...

Gość 3342222
Stonka_a a mozewsz napisac cos wiecej....

Gość nikt sie nie wyspowiee

nio ja mam podbnie, odszedl odemnie powiedzisal ze nic nie czuje, a jak tylko zaczal sie ktos kolo mnie krceic to odrazu wydzwania i wypytuej sie kto to i takie tam ,robi mi wyrzuty ze sie do niego nie odzywam... oj nie rozumeim go wcale...:?

Gość bubu 24
to tak jak była mojego mężczyzny się odezwała po prawie roku i nowy numer jakimś cudem jej się udało zdobyć (musiała włożyć w to trochę wysiłku), potem smski, coraz częściej i jakieś wyrzuty,że nie ma czasu,aby się z nią spotkać ...SUKA !!!

\" Ja tak miałam. Cierpiałam przez gnoja ponad rok... Nie ufałam nikomu. Potem poznałam K. Jesteśmy razem ponad 3 lata. A mój ex co kilka miesięcy próbuje się ze mną kontaktować. Nie rozumiem tylko po co, skoro mieszkam z K. i studiuję w dużym mieście, a w domu jestem 2 razy miesiącu. Ale faceta nie zrozumiesz... \" Tacy to psychopaci:P.Ja nie robię nic takiego.a jeżeli tak robią to znaczy że pod żadnym pozorem nie powinno ich się podrywać:P.

hehe tylko ze ja nie rozumiem ,po co on mi nadzije robi, a to wszytko kreci sie juz tak 4 miesiace jak ja bylam z nim to sie oddalil a teraz jak jamam to gdzies, to sama nie wiem szuka jakiegos kontaktu, wczoraj np, sprzeczalismy sie kto pierwszy esa wyle, on cy ja... kurcze w ogole go nie rozumiem, czy on sie mna bawi czy moze jednak choc troszke mu zalezy/////

Gość 54778954654
a ja nie jestem z nim od 10 miesiecy..kontak caly czas i to z jego str on na niego nalegal..a mnie tylko bolal bo mialam nadzieje..zerwalam znim kontak na ponad miesiac.. poczym sama glupia sie odezwalam prosilam o powrot.. on nie chcial..teraz mam nowego faceta byly nas widzial razem..widzial jaks ie tulusmy calujemy malo tego powiedzialam exowi ze zaluje ze tyle czasu na niego czekalam ze cierpialam tyle przez niego ze teraz kocham obecnego faceta i widze jak moze byc bo mam porownanie...byly powiedzial ze to dobrze ze sie cieszy ze wlasnie o to mi chodizlo...a skurwiel tyle czasu mi wyrzuty robil jak mnie widzial z kolega!!powiedzial tez cos takiego ze z nikim nie bedzie tego co bylo miedzy nami....ale nic nie zrobil..myslicie ze moglam skreslic powrot tym ze pokazlam mu sie znowum i ze on mysli ze tera zjestem szczesliwa wreszcie i zekocham innego....napiszcie co o tym myslicie..

Gość fdhhjtrjytjkbv
o jezu!!!! po co jestes z nowym? po co mu glowe zawracasz jak ewidentnie chcesz powrotu bylego?

Gość 54778954654
podobno na stara milosc najlepsza jest nowa...nie moja wina zenie moge poczuc tego czegos do innego mezczyzny..chcialam bylego wyrzucic z serca ale nie da sie:(

Gość 23577555
wiec pytam sie czy pokazuaj cmu sie z nowym skreslilam wszystko czytak jak w temacie powinno to zadziaalc jak plachta na byka?

Gość fdhhjtrjytjkbv
bawisz sie czyimis uczuciami, nie kochasz nowego, wciaz kochasz bylego to zostaw tego i nie rob mu zamieszania w glowie

Gość ktos11111111111
nie wiem czy to ty ale tak mi sie wydaje, pise do ciebie na gg ale sie nieodzywasz, zmienilas numer?

Gość 23577555
napisz do mnie na maila...kimjestes??jestem teraz w pracy.

Gość 23577555
napisz swoje imie:)

Gość ktos11111111111
mail poszedl. a moje imie zaczyna sie na ta sama litere co twoje jesli to ty:)

na starą miłość najlepsza jest nowa pod jednym jednak warunkiem - trzeba się najpierw \"wyleczyć\" z tej starej bo w przeciwnym razie bedąc z nowym bedziemy myslały o tamtym a gdy ex sie odezwie bedziemy mialy wątpliwości i ranimy w ten sposob i siebie i tego nowego...

Gość 23577555
to ja:)odpisalam na maila...sprawdz

Gość 23577555
czy ktosmi odpowoe na moje pytanie?!!:(

Gość dziecko829
nowy facet dziala na nich motywujaco, staraja sie wtedy odnowic kontakt, ale tylko do chwili osiagniecia celu (czyli utwierdzenia sie w przekonaniu, ze laska nadal za nimi sie czolga)...chyba ze maja dziewczyne totalnie w dupie - wtedy nowy facet ex nie ma znaczenia

Gość GracjaSpacja
Stulporr, to znow Ty? :D

Gość GracjaSpacja
Coz, jesli nawet, powtorze to, co napisalam juz w innym topicu: Moim zdaniem wchodzenie w nowy zwiazek, podczas gdy nie wygasly jeszcze uczucia do poprzedniego partnera, jest okrutne oraz jak najbardziej naganne.