Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak właśnie tak

Czy są tu kobiety co nie golą sie pod pachami?

Polecane posty

Gość Tak właśnie tak

Są jeszcze takie kobiety tutaj?

Gość upupupupupupuppupupupupupupupu

Gość martika21
ja nie gole nie mam czasu i co z tego? pod swetrem nie widac a skoro sie myje to nie wali :P a moj men uwielbia krecic loczna na mojej paszce :P i guzik wszystkim do tego :)

Gość do martika21
nóg i pipy pewnie też nie golisz :(

Gość hej futrzaki
Zima nadciąga futerko się przyda pod paszkami :P A i na ci*pce też cieplej będzie :P

Gość do martika21
tylko nie każdy facet lubi patrzeć na zarośnięte pachy. większość uwielbia świerzo ogolone, gładziutkie paszki

Gość do martika21
tylko nie każdy facet lubi patrzeć na zarośnięte pachy. większość uwielbia świerzo ogolone, gładziutkie paszki

Gość do martika21

Gość do martika21

Gość do martika21
Gładkie, świerzutko ogolone paszki u kobiety to poezja

Gość Agent z wioski
zarośnięte pachy są skeksowne, nie gólcie ich sobie, miłe panie.

Gość martika21
co mnie obchodza inni , moj to lubi wiec nie widze zadnego problemu :)

Gość och jak ja lubie
takie pol centymetrowe, geste futerko na cipce, ale dzisiaj to juz rzadkosc. Niestety!!!

Gość do martika21
a w lato też chodzisz z owłosionymi pachami w bluzkach na ramiączkach, albo z nieogolonymi nogami w mini? :( a jak Ci szkoda czasu na golenie pach (to około minuty dziennie, może ciut więcej) to jesteś zaniedbany niechluh, flejtuch oraz leń

Gość wylizywacz
dlamnie kobieta z owłosionymi pachami to tak jakby miała trzy pizdy.Wtedy spuszcam sie na nie i wylizuję do czysta. A ten zapaszek i smak - czyste zboczenie. No dobra, wypowiedziałem się i zwalę konia. Aaaaaach jak dobrze.

Gość zboczona
mam dużo włochów pod pachami na cipie i z tyłu a najwięcej na nogach. Który mnie wyliże

Gość zboczona
zwalę każdemu który mi wyliże pachy

Gość 30 lat temu nie golilo sie
pach i facetom kobitki sie podobaly. To golenie niczym innym nie jest uzasadnione, oprocz mody. A pachy jesli smierdza to tak samo z wlosami , jak bez, nawet bez wiecej ( jakas audycje slyszalam medyczna nt tego, dlaczego sa potrzebne, latwiej zdaje się pot paruje i chlodzi powierzchnie, a nie zbiera sie pod pacha)

Gość Teoretycznie to naturalnego
owlosienia nie powinno sie golic ;) esli jest nadmierne to cos nie tak z gospodarka hormonalna... Z racji panujacych trendow, ze wzgledow estetycznych (bardziej dla innych niz dla siebie) gole to co widac. A reszta to moja intymna sprawa i tylko jedna osoba ma prawo sie na ten temat wypowiadac (poza mna). Na szczescie na podobne zdanie :)

Gość waligóra
lubię wasze zdrowe pały, z ktorych sloną spermę piłam, inne dziwki odradzały, abym tego nie robiła, mówiąc przecież to jest wstretne, ciągnąć z chuja ich maślanę, wiem jednak że robią to chętnie, kiedy są z facetem same

Gość waligóra
lubię jebać się z chlopcami, z dużymi grubymi pałami, najpierw porzadne trzepanie, potem kutasów lizanie a na koniec po kolei wszyscy do mojej gardzieli. Jeżeli lubicie włochate, zaproście do siebie na chatę.Mam też kurwę koleżankę też chetną na taką rypankę.

Gość waligóra
Pierdol mnie gdzie tylko chcesz w usta możesz jebać też niektórzy chłopcy czasami pierdolą mnie pod pachami fajnie jest pokurwić się a ty chcesz zabawić się?

Gość On dla naturalnych
Hej zboczona,masz naturalne zdrowe poglady jesli chcesz podyskutowac to bedzie mi milo pogadac.Zapraszam Cie serdecznie.O to moj @ prometeusz160@wp.pl.Moze dasz mi swoje gg.Bedzie latwiej.Napisz prosze cos o sobie.Pozdrawiam serdecznie.Caluski :-)

Gość piotrekk--4
skad jestes 'zboczona' ?

Gość piotrek--4
nie zdesperowany..bo powiem ci ze czasem nieogolone sa fajne;]