Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klociaaa

telefon/taryfa

Polecane posty

Chce kupic sobie telefon... i własnie niewiem na co sie zdecydowac... chcialabym aby był to abonament albo telefon w mixie tak do 100zł a miesięcznie zebym płaciła do 40 zł ... i teraz mi powiedzicie z jakiej oferty najlepiej skorzystac ... era, plus, idea, play? I jaki najlepiej wybrac telefon? Chciałabym aby miał aparat i najlepiej by był składany... ale niewiem na co sie zdecydowac... prosze podpowiedzcie na podstawie waszych doswiadczen? Z jakiej oferty wy korzystacie i czy jestescie zadowoleni no i jak telefon czy z niego tez czy juz mniej...

Gość jesli chodzi o ceny
to najtańsza jest era, orange jeszcze ujdzie ale w plusie to uważaj- tam to jest dopiero zdzierstwo:D Najlepiej tam gdzie masz znajomych i najlepszy zasięg;)

Kiedys mialam plusa i było spoko ale mi nie chodzi o to tylko jaką ofertę wybrac mix -ery, orange, play czy plusa a moze abonament ale wtedy jaki telefon zeby nei byl zbyt drogi a robil dobre zdjęcia?

Gość ale to zalezy ile chcesz
miesiecznie wydawać, gdzie dzwonisz, jaki chcesz miec telefon, :P Tu nie ma prostej rady:) Wszędzie sa plusy i minusy;) Weź sobie abonament w Playu, maja tam telefony z bajerami:P To najtańsza oferta.

chce kupic telefon do 100 zł a co miesiac płacic ok 30-40zł moze to byc mix albo abonament i własnei niewiem na którą ofertę sie zdecydowac ... zastanawiam się nad PlayLajt w playu albo mixie w erze ... dlatego pytam o wasze opinie itd ..

Gość leniucha
najlepiej kup se zetafon, nie musisz placic zadnego abonamentu tylko doladowywac konto, napewno znajdziesz tel do 100 zl

Gość leniucha
orange, jesli masz wielu znajomych ktorzy maja ta siec to najbardziej sie oplaca

no patrzyłam ten zetafon, ale tam jest tylko kilka telefonów i nie za fajne:O a w orange dalej jest ta usługa ze mozna za 6 zł wykupic 600sms-ów do orange?

Gość kkkjjj
Wybierz sieć w której jest wiekszość Twoich znajomych czy rodziny . Sama mam w Plusie własnie z tego wzgledu , ale nie mix a zwykła karte - telefon kupiłam sama .