Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CorazMniejszaSzansaNaPorządną

Nie mogę poderwać żadnej kobiety, a czas ucieka i babkom rośnie liczba partnerów

Polecane posty

Ja się czuję pokrzywdzony przez los, bo nie dość, że jestem tym pieprzonym prawiczkiem, to jeszcze z dnia na dzień maleją moje szanse na znalezenie porządnej, nieprzechodzonej dziewczyny, bo panny przez ten czas nie próżnóją i zaliczają kolejnych partnerów

mam jeszcze jedną ostatnią radę. Ta na pewno pomoże potrzebujesz: nóż, pieniek, telefon komórkowy 1. dzwonisz na 997 i zgłaszasz silny krwotok podając swój adres 2. stajesz przy pieńku 3. kładziesz na nim denerwującą cię cześć ciała 4. bierzesz nóż 5. przeprowadzasz zabieg 6. mdlejesz i czekasz na karetkę problem rozwiązany. Należy się 5 zł 🖐️ 🖐️

Gdybym wiedział, że trafi mi się porządna dziewczyna z klasą, co nie miała wielu partnerów to bym może i jakoś przechorował to, że tyle muszę na nią czekać

a ja wygrałem życie - zresztą ty sam chyba też jesteś prawiczkiem. Strugasz bohatera, a sam z sobą nic nie robisz, a zarzucasz mi zakomplesienie i udzielasz mi rad, podczas gdy pewnie sam masz podobne problemy. Łatwo powiedzieć, ale trudniej zrobić

Po prostu się boję, że z czasem po prostu zostanie mi wybór między samotnością albo kobietą co miała wielu partnerów

oczywiście że nic z sobą nie robię ale ja mam zbyt beznadziejną osobowość żeby nadawać się do związku... a tak poza tym to: a) nie czuję się jakoś specjalnie pokrzywdzony przez los z tego powodu... b) nie uważam innych ludzi za \"szmaty\" czy \"debili\" bo... a tak poza tym to 30 wpisów jak to ktoś jest szmatą, dziwką bo zachowuje się inaczej niż sobie wyobrażasz i dorabianie do tego ideologii jak to \"one\" nie są porządne a ty przez to nie możesz znaleźć... :O to pewnie nie wyraz kompleksów, niskiej wartości i różnych innych wątpliwości we własną wartość.... albo prowokacją :classic_cool: z naciskiem na prowokacją znając kafe :P bo wszyscy na świecie muszą robić coś aby uszczęśliwić CorazMniejszaSzansaNaPorządną 🖐️

Gość Szabatin super cycki
w sexshopie widzialem waginy z blona dziewicza, bardzo porzadne napewno nieruchane, cud,miod,ultramaryna i orzeszki ziemne

Nie mogę znaleźć bo jestem zakompleksiony i mam niską samooceną i nawet jak jakaś dziewczyna daje mi znak, że jej się podobam to i tak mi nic z tego nie wyjdzie, bo mam narazie zbyt małą wiarę w siebie. Ale to się polepsza, bo mam coraz lepszą samoocenę. Ale zanim będę gotowy do skutecznego "podrywu" to zostaną mi same panny po przejściach z wieloma partnerami na koncie. To mnie boli, że pracuję cały czas nad swoją osobą, ale zanim będę się czuł "uformowany" i bedę się czuł dobrze z samym sobą oraz będę gotowy do bycia z kobietą to te kobiety co wtedy mi zostaną po prostu będą nienajporządniejsze i po wielu partnerach. Czyli ta moja praca nad sobą w pewien sposób idzie na marne

Gość upupupupupupupupupup

Gość w górę topicccc

Nie jest tak łatwo dalej to pociągnąć. To, że się podobasz dziewczynie to nawet nie połowa sukcesu. Musisz umieć tym dalej pokręcić

tak czytam i czytam co autor pisze i mysle ze chlopak ma duuuzy problem z samym soba. dziwne jest jego rozumowanie ze jeli sie \" iformuje\" itp itd to zadna panna mu nie zostanie. ja mysle ze nie jedna sie znajdzie. kto wie przecie nawet w sklepie warzywnym mozna poznac dziewczyne podczas wybierania jakiegos buraka na zupe. a ty co masz w oczach jakis licznik ze jak lukniesz na panne to ci wyskakuje liczba jej stosunkow seksualnych??? chlopie niby dorosly a tak powierzchownie patrzysz na dziewczyny ze az sie zastanawiam gdzie sie wychowales, bo napewno nie wsrod ludzi tylko w jakims zamknietym pomieszczeniu z telewizorem ustawionym na serial \"moda na sukces\" i oczywiscie boginia kobiecosci z ktorej oceniasz inne kobiety jest niejaka Brook!!! (nie wiem czy dobrze napisalem imie)

Gość nikt nie chce zostac sam
a nie kazdy facet moze przebierac w kobietach. ci co maja powodzenie najpierw sie wyszaleja a potem ozenia z porzadnymi. ci co dlugo sa prawiczkami niestety nie maja takiego wyboru, sa zkazani na ochlapy i odpay, przewaznie sie zenia z puszczalskimi, przechodzonymi szmatami i scierami. zycie to nie bajka

14:53 deka jestes dziwny nie wszystkie sa takie.to ze jakas miala przed toba ze 3 partnerow nic nie znaczy moze akurat ty okazesz sie super.seks to nie wszystko potrzebne sa rozmowy trzymanie sie za rece i zrozumienie 15:04 rozowo fioletowa ja wygralem zycie dobrze gadasz; te dziwice orleanskie sa najgorsze z mozliwych; od Ciebie byc moze zaczna a na Tobie nie skoncza bo dopiero zaczynaja szalec a kobieta po"przejsciach" juz ja nie ciagnie tak do przygod 15:21 rozowo fioletowa ta dziewica niekoniecznie bedzie Cie kochac i szanowac chlopie a ta co miala kilku partnerow zycia poza Toba moze nie widziec ja tak mam i jakby mi powiedzial ze mu to nie pasuje ze mialam kogos wczesniej to by mi sie odwidzialo nie cnota miedzy nogami jest najwaznijsza tylko w sercu ______ Ale dla mnie nie tylko uczucia się w związku liczą. Dla mnie ważna jest duma, z tego, że mam porządną kobietę, która się szanowała i nie miała wielu partnerów, nie puszczała się. To też jest bardzo ważne, bo jakiejś łatwej co nienajciężej się prowadziła i miała wielu partnerów

Ambicja i duma z bycia z porządną kobietą to dla mnie naprawdę cholernie ważna sprawa

Gość Zrozpaczona naprawdę
Napisałam inny topic,ale z Twoim łączy go jeden element-dziewictwo.Otóż tez jestem dziewicą.Nie mam szans na przeżycie mojego pierwszego razu z ukochanym mężczyzną. Jestem wciąż sama.I tak moja samotność cholernie,żeby nie napisać maksymalnie mnie wzmocniła...Mam wielu znajomych, ale mam dość bycia samą. Jestem przecież atrakcyjną,inteligentną,silną kobietą..Dlaczego zawsze mam pod górę ? Przestałam już snić o wielkiej miłości..

Gość cccccccccc
Zrozpaczona nie poddawaj się, na każdego przychodzi czas. Ile masz lat?

Przecież takie kobiety jak Ty to skarb i napewno masz duże powodzenie wsród fajnych facetów

Gość upupupupupupupupupupupupupip

Mam 19 lat. I co mi z tego. Proszę,jak chciałabym zrobić to z miłosci,ale jak na razie nie mam na to szans. Wiem,żeto jest mój cenny skarb,ale chciałabym już go komuś oddać.Tak pokochać,by oddać,toco mam najcenniejsze.. Jeżeli tak bardzo cennisz wypisane wartości,bądź z siebie dumny i wiedz,że są takie kobiety-porządne..

Jak wyobrażasz sobie przeżycie pierwszego razu? Będę miała okazję jak spotkam kolesia na imprezie i wskoczę mu do łóżka..i to będzie ta okazja ? Nie jeden raz mogłabym to zrobić,ale mam tak silna barierę,że nie mogę...Czasem mam takiego doła,że nie mam ukochanego mężczyzny,a czasem jestem dumna ,że jestem jeszcze dziewicą... A ja jak mam znaleźć porządnego chłopaka,który byłby dumny,że jestem dziwicą ???????

Gość cccccccccc
Nie masz jeszcze 20lat, nawet nie zaczęłaś żyć.

Gość upupupupupupupupupup

Gość do rozowo fioletowa
Pisałaś, że nie przeszkadza Twojemu facetowi, że miałaś kilku partnerów. Ale ona pewnie też nie był prawiczkiem, też miał kilka partnerek, więc pewnie jesteście kwita. Zrozum, że dla prawiczka fakt, że jego dziewczyna miała kilku partnerów (a nie daj boże jakieś przygody) może być bolesny, albo nawet nie do zniesienia. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Należy też dodać, że praktycznie żadna z kobiet, które miały już kilku partnerów w zyciu by się z prawiczkiem nie związała, bo tak jak prawiczki nie przepadają za kobietami co miały wielu partnerów, tak samo one nie marzą o prawiczkach, bo wolą facetów doświadczonych

Gość do rozowo fioletowa
dlaczego uważasz kolesia za skurviela;)? każdy się w życiu czegoś obawia, a prawiczek ma prawo mieć kompleksy i marzyć o jakiejś wyśnionej dziewczynie

Gość ej fanka sk.
sugerujesz, że to nie jest prawiczek? i dlaczego uważasz, że to skurwiel jest? może wrażliwy idealista?