Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana17.ona

NA WF Z TRĄDZIKIEM

Polecane posty

Gość zdołowana17.ona

Po wielu próbach niestety nie udałó mi się załatwićzwolnienia z wf i muszę ćwiczyć:)Przerażą mnie sama myśl jak bęzie wyglądała moja twarz po godzinie biegania!Cała tapeta mi spłynie i bęe wyglądała jak powtór a przede mną jeszcze cały dzień w szkole!!Jak wy sobie z tym poradziłyście? Robiłam jużchyba prawie wszystko co mogłam żeby wyleczyćto świństwo:/Narazie od ponad miesiąca używam tabletki anty Cyprest i z niceierpliwością czekam na efekt:/

Gość zachod slonca
sproboj innego podkladu. tes mam prolbelmy z tradzikiem ale po wuefie jakos nie wyglodam gozej niz przed

Gość klaudia_22
Zaopatrz się w dobry podkład, np Matujący Vichy Area Teint on na pewno sie spłynie..a ja punktowo nakładam jeszcze Vichy Dermablend i ładnie wyglada.Po 3 miesiącach zazywania Cyprestu bedzie o niebo lepiej i nie bedą wyskakiwac nowe pryszcze.Głowa do góry..ja tez mam tradzik tylko na brodzie a walcze z nim ładnych pare lat..Teraz biorę 2 raz w zyciu Diane35 i juz nie działa tak szybko jak za pierwszym razem.Łykam preparat witaminiowy o działaniu przeciwtradzikowym Acno , zauważyłam poprawe.Zadbaj o skore od wewnatrz witaminami to pomaga

Gość klaudia_22
Zaopatrz się w dobry podkład, np Matujący Vichy Area Teint on na pewno sie spłynie..a ja punktowo nakładam jeszcze Vichy Dermablend i ładnie wyglada.Po 3 miesiącach zazywania Cyprestu bedzie o niebo lepiej i nie bedą wyskakiwac nowe pryszcze.Głowa do góry..ja tez mam tradzik tylko na brodzie a walcze z nim ładnych pare lat..Teraz biorę 2 raz w zyciu Diane35 i juz nie działa tak szybko jak za pierwszym razem.Łykam preparat witaminiowy o działaniu przeciwtradzikowym Acno , zauważyłam poprawe.Zadbaj o skore od wewnatrz witaminami to pomaga