Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

podobaja mi sie puszyste kobitki, komu jeszcze?

Polecane posty

musi byc tylko jeden warunek- musza byc zadbane z ladnym makijazem sa takie na forum?

Gość lubię rubensowskie kształty
Mój nick mówi wszystko :o

Gość lubię rubensowskie kształty
Pomyliła mi sie emotionka. Miało być oczywiście :)

Gość pluplu
są takie na forum ja jestem puszysta ale tak mysle przynajmniej że zadbana dbam o siebie zawsze jestesm czysta pachnąca świerza i przede wszystkim usmiechnięta

Gość brzydula jestem ooooo
A po co makijaż? :-)

dlaczego ma się leczyć o gustach sie nie dyskutuje jednemu sie takie a drugiemu inne podbają

Gość ja jestem...
bardzo puszysta i bardzo namiętna:)🌻

Michail, lizanko, macanko z kluska - ok, a popychanko juz nie? tak nagle wytrzezwiales czy bales sie ze nie zaspokoisz tej goracej kluski? i dlaczego z impry nie wyszedles z jakas nie-kluska? tak tylko pytam . . .

nie chodzi mi o to ze podobaja mi sie tylko i wylacznie puszyste. moja zona akurat jest szczupla. chodzi o to ze jesli kobieta ma wiecej kilogramow to nie musi byc skreslana. dla mnie taka ktora ma \"oponki\" jest rowniez atrakcyjna, tylko jak juz wczesniej podkreslilem musi byc zadbana. druga wazna jak dla mnie zasada to to ze kobieta musi miec makijaz (to jest chyba moim fetyszem:)) lubie tez gdy kobieta ma dosc spory tylek. nie wiem...jakos tak kreca mnie takie gabaryty jeszcze raz zaznaczam ze podobaja mi sie nie tylko grubaski, poruszylem ten temat zeby te grubaski wiedzialy ze sa rowniez atrakcyjne dla mezczyzn

mysle, ze one dokladnie to wiedza:) mam kolezanke, panienke, taka troche puszysta, ale w zadnym wypadku nie kluske, ktora ma niesamowite powodzenie.co ona wyprawia z tymi facetami.... fakt, nie wstydzi sie swojego ciala, wrecz odwrotnie :)

Gość edvard
ja lubie pulchne biuściaste panie z kształtnymi duzymi posladkiami- wazne aby miała ładną twarz i kiobiece kształty :-)