Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniurka

niesmialosc w lozku

Polecane posty

prosze pomozcie mi jak mozna pokonac niesmialosc w lozku?! obecnie nie mam faceta ale jak bylam w zwiazku to on zawsze dominowal, jak znow z kims bede chcialabym w koncu sie przemoc i tez byc strona aktywna ale strasznie sie wstydze i boje sie ze po prostu nie umiem i ze nie bede wiedziala jak sie poruszac... do seksu oralnego tez mialam opory ale przekonalam sie po bardzo dlugim czasie chociaz doswiadczenia w tym tez nie mam zbyt dobrego niestety bo robilam to zaledwie kilka razy. bardzo mi zalezy na tym zeby to zmienic bo chcialabym czerpac jak najwieksza przyjemnosc z seksu i dawac ja drugiej osobie, moze bedac aktywna strona w koncu udaloby mi sie przezyc orgazm bo znam to uczucie jedynie dzieki sobie samej a nie poprzez seks... ratujcie!!!

poczujesz się pewnie..dopiero wtedy gdy zaakceptujesz siebie/wygląd i przede wszystkim gdy poczujesz się bezpiecznie i sexi w ramionach partnera stań przed lustrem nago i znajdź swoje najmocniejsze strony;)jak pokochasz siebie-swoje nagie ciało ,poczujesz się pewnie-powiedz sobie jestem atrakcyjna kobieta i do dzieła:D

Gość brathhh
JAK NARAZIE KAZDA KOBIETA KTORĄ MIAŁEM PRZEAŻYŁA ORGAZM NIE CHWALĄC SIĘ PRZESADNIE MOZEMY SPROBOWAĆ

BRATHHH nie chce mi sie wierzyc ze kazda kobieta z ktora spales miala orgazm... albo faktycznie niektore z nich udawaly albo po prostu bylo ich tak nie wiele. jakbys mnie zaspokoil to wtedy uwierzylabym w 100% w twoje slowa

maniurka ja to mam chyba jeszcze gorzej.. jestem z facetem pol roku i nic.. tzn nic w kwestii seksu,i nie wiem czy zaczac robic jakies konkretniejsze kroki (bo aluzje juz byly)..i nawet nie wiem jak to zrobic zeby glupio nie wyszlo :/

FallenAngel_ chdzi Ci o to ze chcialabys pojsc z nim do lozka a to on jakos nic nie robi zeby tak sie stalo? no coz faktycznie chyba dosc nieciekawa sytuacja ale jesli aluzje nic nie pomogly to albo porozmawiaj z nim wprost mowiac mu na co masz ochote albo jak wolisz po prostu zacznij to robic... na pewno nie odmowi a jesli tak to by znaczylo ze z nim cos jest nie tak

No widzisz,ale z drugiej strony mam problem podobny do Ciebie,ze jestem dosc niesmiala i nie umiem sie przelamac :D i jakos sobie tego nie wyobrazam :DDD to jest dopiero paradoks :)

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
powiem tak: 1. dla wielu facetów ktorych znam najważniejsze jest zeby to kobiecie było dobrze 2. faceeci rzadko zwracają w lózku wage na drobiazgi konkretny dotyk czy gest...podnieca ich calokształt a najbardziej nasze podniecenie 3. zacznij patrzec na sex jako cos co robisz dla siebie a nie dla faceta 4. natura dała kobiecie instynkt idealnej kochanki...przestan więc się zastanwiac co powinnas zrobić tylko idz na zywioł...wyłącz myslenie..wtedy wszystko sie uda jest sposób na odblokowanie się...nie rewelacyjny ale dziala - przespać się z facetem na którym kompletnie ci nie zalezy.

NO COS W TYM MUSI BYC JEZELI CHODZI O PRZESPANIE SIE Z FACETEM NA KTORYM MI NIE ZALEZY. BO NAWET KIEDY O TYM POMYSLE TO LATWIEJ BYLOBY MI SIE PRZELAMAC ROBIAC TO Z KIMS KTO NIE JEST DLA MNIE WAZNY. PRZED SWOIM FACETEM CHCIALABYM WYJSC JAK NAJLEPIEJ I W SUMIE TO JESZCZE BARDZIEJ MNIE STRESUJE BO WAZNE BYLOBY DLA MNIE TO CO ON SOBIE POMYSLI A ROBIAC TO Z PRZYPADKOWYM FACETEM BYLOBY MI LATWIEJ OSIAGNAC SWOJ CEL. NO TAK MI SIE PRZYNAJMIEJ WYDAJE...

Gość jeeeee
mam identyczny problem do Twojego autorko! dokladnie jakbym ja to pisala. wstydze sie przejac inicjatywe, ze cos zrobie nie tak itp. a w oralu i pozycji na jezdzca mam prawie zerowe doswiadczenie, bo zawsze sie krepowalam wiec robilismy to inaczej. jesli ja bylam na gorze, a on sie poruszal to ok, ale paralizowala mnie sytuacja kiedy on lezal a ja mialam sie ruszac...

Gość jeeeee
i mam juz prawie 2 lata abstynencji wiec dodatkowo boje sie nowego faceta

Gość jeeeee
z tym zeby przespac sie z facetem na ktorym nam nie zalezy, oczywiscie pomysl glupi ale moim zdaniem skuteczny bo czasem tak sobie mysle, ze chcialabym gdzis wyjechac gdzie nikt mnie nie zna, uprawiac seks z roznymi facetami w celach "podszkolenia", a potem jak gdyby nigdy nic przyjechac do siebie a tamto traktowac jakby tego nie bylo. no ale to tylko takie marzenia :D wierze ze spotkam faceta przy ktorym zapomne co to wstyd i na nim naucze sie wszystkiego

a ja uważam...ze jeśli co jest nie tak....to trafiłyście na niewłaściwego faceta. Ten właściwy...powinien Was pozbawić wszelkich wątpliwości :D No bo jeśli czujecie że ktoś Was bardzo pragnie, porząda......czy jest tu miejsce na kompleksy? uprzedzenia...obawy?

JEEEEE przez dwa lata nie mialas kontaktow seksualnych? ja od 3 miesiecy jestem wolna i tez boje sie juz na mysl o nowym partnerze a wiem ze jesli nie przelamie sie na poczatku to im pozniej tym bedzie ciezej... chcialabym byc dobra kochanka by zadowolic przyszlego partnera no i oczywiscie sama siebie

dziewczyny prosze pomozcie mi jak rozwiazac ten problem!? moze ktoras z was byla w takiej sytuacji i udalo jej sie to zmienic?

Gość zdazylo
ja tez wstydze sie a mam 28l

ZDAZYLO... a jak u ciebie wyglada seks w takim razie? tez masz ogromne opory przed byciem aktywna czy lubisz pozycje na jezdzca i wcale cie nie stresuje?

ja mialam tez takie opory i wstydzilam sie powidziec o tym partnerowi, a wlasciwie to nie wiedzialam co mam mu powiedziec.... dopiero po czasie zaczelam go wypytywac co sie mu najbardziej podobalo i on wymirnial kazdy ruch ktory ja zrobilam, np jak w trakcie pozycji misjonarskiej unioslam lecioutko nogi, myslalam ze on tego nawet nie zauwazy, a on mi pozniej mowi ze ten ruch go tak podkrecil ze musial zwolnic zeby za szybko nie dojsc... i powiedzial ze marzy o tym zebym kiedys przed nim zatanczyla lub sie sama rozebrala tak powoli, na to sie nie odwazylam ale w trakcie sexu zaczelam zmieniac pozycje i kiedys wlasnie chyba po kolacji jak razem wypilismy wiecej wina odwazylam sie na nim usiasc i nie garbic sie i zakrywac ale zaczelam sie mocno wyginac do tylu i koncentrowac na naszej przyjemnosci a nie na tym jak teraz moge wygladac, i powiem szczerze ze pierwszy raz slyszalam jak w trakcie stosunku mezczyzna jeczy (tak to slyszalam tylko w trakcie orgazmu), po tym wieczorze powiedzial ze nigdy tak bardzo mu sie nie podobalo i ze czesciej musimy to powtarzac i z czasem sie przekonalam ze facet jesli jest z toba jakis czas i chce z toba sie kochac to znaczy ze ty podobasz sie mu bardzo taką jaką jestes i na pewno nie powinnas sie siebie wstdzic, sprawdzilam na sobie i uwazam ze mam swietne zycie seksualne a z chlopakiem jestem nadal i planujemy hmmm małżeństwo :) pozdrawiam