Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnnna

tu przytulamy

Polecane posty

Sprzedawca...skoncz z tym celibatem...uwierz mi, jak czlowiek raz wpadnie w to bagno to pozniej trudno przestac... wiec zacznij od zupelnie niewinnego przytulania a kto wie jaki zalozymy nastepny topik ;) :)

hmmm przytulanie... jaka to zajebista sprawa. normalnie odczuwam brak tego jak głód...tylko ze jedzenie mozna kupic :(

ale popatrz na to inaczej jak teraz wygłodniejesz to jak to będzie później smakować..

to znaczy że zdrowiejesz.. ja to prawie nic nie jem.. bo mis ię niechce.. ale wiem że muszę cos jeść to i jem.. troche

dziewczyny jak macie temperature czyli jestescie HOT to przytulanie w Waszym wykonaniu bedzie super ;) :) Sprzedawca...nie ma nic gorszego niz stabilne zycie w pojedynke...bleeeeeeeeeeeeeee !!!!

ide spac ....na dobranoc przytulam spragnoinych ciepla 😘 :) wracajcie do zdrowia dziewczyny :)

ja nawet nie.. bo ja mam wszystko w zatokach.. i żadko musze wypróżniać nos. -- ale fajnie że się tu mogę poużalać..:)

już widzę jak zdrowa szybko będę :D siostra mnie zaraz na dysko wyciąga :D dziś , jutro też dysko a w niedzielę od 7 do 21 poza domem bo uczelnia :D żyć nie umierać :) ale mi humorek dopisuje ;) udanego weekendu wszystkim życzę :) 🖐️