Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie

Jestem gruba? 172cm wzrostu, 72 kg wagi...

Polecane posty

Gość co myslicie

Nie wylewa mi sie nigdzie tluszcz, ale mimo wszystko wydaje mi sie, ze to chyba za duzo... Czesto mam problem, zeby znalezc ciuchy na swoj rozmiar... Co myslicie?

Gość blondynka...
moim skromnym zdaniem, o 20kg, znaczy ja bym chciała tyle wazyć orzy atkim wzroście aby wyglądac idealnie. NIe musisz mnie słuchać oczywiście:)

Gość co myslicie
...to chyba wyglądałabym jak kościotrup...

Gość karo13
Ja przy 170/60 odchudzam się.Mam wałki na boczkach.

Gość karo13
Też pracuję nad tym, ale tłuszczyk wolno schodzi.

Hmm, co do wygladu, boczki wystajace ze spodni, gruby tylek i uda, wiec sobie i kazdej innej dziewczynie doradzilabym odchudzanie :).

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 165cm i waże 47 kg chce przytyć bo czuje sie troche za chuda ale ty jestes za gruba(przykro mi pisze szczerze)coprawda trudno ocenić przez net bo moze u ciebie to sie jakos inaczej rozkłada....jeden wazy 70 kilo i wcale nie wyglada grubo (bo ma grube kosci naprzykład)a drugi wazy 55 kilo i wyglada grubo to zalezy jak jestes zbudowana Ale na moje oko 72 kilo to duzo

Gość deprecha_malinowa
e tam przy wzroscie 172 cm 72 to waga prawidłowa! zależy jak ty się z tym czujesz, nie wpędzajcie dziewczyny w chorobe.!

Gość fffffffffff
nie wyzywaj od kosciotrupow bo niektore moga tyle wazyc......

Gość fffffffffff
a i wg wage masz w porzadku, moze 5kg mniej powinnas ale wiesz jesli sie w niej czujesz dobrze.. to tak trzymac:P

Gość Boze i znow odezwaly sie
typowe Polki, jak mnie to wkurza!!! laski, to tylko w Polsce jest taka histeria i mania odchudzania, nigdzie na swiecie dziewczyny nie sa tak przewrazliwione na punkcie wagi jak w PL. I oczywiscie wszystkim dookola kaza sie odchudzac!! Leczcie sie na glowy!! Jesli komus jest dobrze we wlasnym ciele to TO SIE LICZY!!! No i zaraz mnie napadna, ze pewnie jestem gruba i w ogole...guzik mnie ochodzi co u mnie myslice :D Zal mi was, bo nie macie zadnych celow w zyciu tylko waga i odchudzanie! Zalosne! DO autorki: jest czujesz sie dobrze we wlasnym ciele olej co mowi waga. Poza tym wcale nie jestes gruba. Nie jestes chuda, ale i nie gruba. Jestes normalna. A te, co ci kaza sie odchudzac olej po prostu. Juz nie moge zniesc tych ich debilnych komentarzy o odchudzaniu...

Gość muszę popierać
Boze i znow odezwaly sie typowe Polki, jak mnie to wkurza!!! laski, to tylko w Polsce jest taka histeria i mania odchudzania, nigdzie na swiecie dziewczyny nie sa tak przewrazliwione na punkcie wagi jak w PL. I oczywiscie wszystkim dookola kaza sie odchudzac!! Leczcie sie na glowy!! Jesli komus jest dobrze we wlasnym ciele to TO SIE LICZY!!! No i zaraz mnie napadna, ze pewnie jestem gruba i w ogole...guzik mnie ochodzi co u mnie myslice Zal mi was, bo nie macie zadnych celow w zyciu tylko waga i odchudzanie! Zalosne! DO autorki: jest czujesz sie dobrze we wlasnym ciele olej co mowi waga. Poza tym wcale nie jestes gruba. Nie jestes chuda, ale i nie gruba. Jestes normalna. A te, co ci kaza sie odchudzac olej po prostu. Juz nie moge zniesc tych ich debilnych komentarzy o odchudzaniu...

Gość muszę popierać
Boze i znow odezwaly sie typowe Polki, jak mnie to wkurza!!! laski, to tylko w Polsce jest taka histeria i mania odchudzania, nigdzie na swiecie dziewczyny nie sa tak przewrazliwione na punkcie wagi jak w PL. I oczywiscie wszystkim dookola kaza sie odchudzac!! Leczcie sie na glowy!! Jesli komus jest dobrze we wlasnym ciele to TO SIE LICZY!!! No i zaraz mnie napadna, ze pewnie jestem gruba i w ogole...guzik mnie ochodzi co u mnie myslice Zal mi was, bo nie macie zadnych celow w zyciu tylko waga i odchudzanie! Zalosne! DO autorki: jest czujesz sie dobrze we wlasnym ciele olej co mowi waga. Poza tym wcale nie jestes gruba. Nie jestes chuda, ale i nie gruba. Jestes normalna. A te, co ci kaza sie odchudzac olej po prostu. Juz nie moge zniesc tych ich debilnych komentarzy o odchudzaniu...

Gość rozwielitka
Ja mam 175 i 71-73 kilo. Jestem dosć "zwiezłej" budowy, wiec nie widać tych kilogramów po mnie. Jestem z figury dosć zadowolona, ale jakbym schudła ze 3 kilo, to by było idealnie. Myśle, ze masz lekką nadwagę, jak masz ochote, to mozesz popracowac nad 3-5 kilogramami i bedzie super. Ale jak nic nie zrobisz, to tez jest ok, bo xle na pewno nie jest

Powinnaś ważyc pi razy oko 60 kilo, ale generalnie trudno to ocenić tak via net- różnie różnym kobietkom się to ukąłda na ciele ;)