Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TESTOWAŁAM SIĘ

T E S T - pytania

Polecane posty

Gość TESTOWAŁAM SIĘ

Miesiaczka powinna byc u mnie 19-20 .x. Zrobiłam test 15 popołudniu wstepnei spojrazłąm na niego po minucie i byłam tak zła na jedna czerwona wyraźna kreske że wrzuciłam go do kosza. Strasznie się zdziwąłam kiedy wieczorem wrzecałam coś do kosza i rzucił mi się w oczy test na którym była jeszcze druga linia dość wyraźna. Wczoraj czyli 17 zrobiłam 2 testy popołudniu oba miały pierwsza linię super czerwoną a drugą lekka ale widoczną i w obu przypadkach pokazął sie po ok 10 minutach. Dzisą rano znów zrobiłam test jedna linia super czerwona druga pokazała sie po 10 minutach ale bardzo delikatna - jednak widoczna. Czy te mało widoczne lekkie linie swiadczą że jestem w ciązy ? Oprócz tego mam bardzo powiekszone piersi jakoś ianzcej niz przed okresem, przed okresem czułam bol a teraz mam tylko powiekszone, bez bolu. I strasznei chce mi sie płakac - czy te obiawy moga byc po kilku dniach i czy te testy są ok ?

Gość POK e MON
Czy w tym teście są trudne pytania ?

no niby piszą że ważne jest co odczytasz po 3 minutach, ale ja bym nie wykluczała ciąży. Ja gdy robiłam test z wielką nadzieją na 2 kreski a pojawiła się jedna co chwile zerkałam na test pomimo ze upłyneły te 3 min, a i tak była jedna kreska. Dopiero kilka dni później pojawiły się 2 krechy. Mi by to dało do myślenia. Na twoim miejscu poszła bym do ginekologa

Gość TESTOWAŁAM SIĘ
ALe rozumiem że dwie krechy wyszły Ci po 2 dniach całkiem na innym teście a nie może na takim znalezionym o dwoch dniach ?? hyhy

W ulotce testu pisze,ze wiargodny wynik uzyskujemy po 3-4 minutach,potem już mozna go wyrzucic do kosza....Sprobuj zrobic test w dniu spodziewanej @ i popatrz na wynik po takim czasie jak pisze w ulotce,bo pozniej juz moze nie byc wiarygodny.Byc moze rzeczywiscie jestes w ciazy,ale proponuje,jeszcze raz to sprawdzic tak,jak pisalalam.Inna sprawa,wiem jak to jest kiedy jestes zmuszona zrobic test,bez wzgledu na to,jakiego wyniku oczekujesz.Sama jeszcze kilka dni temu mialalam schize jak nie wiem co,tylko,ze ja czekalam jednak na @ :) Na szczescie dostalam,ale po tych nerwach,ktore przezylam dalej nie moge uwierzyc,ze jest w porzadku i mam ochote potwierdzic to jeszcze po okresie.Byc moze to bez sensu,bo zaczelam brac tabletki,ale....Zycze Ci powodzenia i jezeli chcesz dzidzi,to wyniku pozytywnego,a jak wolisz @ to trzymam kciuki za to,zebys dostala,tak czy inaczej,trzymaj sie cieplo.Bedzie dobrze!

Gość TESTOWAŁAM SIĘ
CHCE DZIECKO ! Pierwszy raz robię test po staraniach. Wczesneij robiłam testy kiedy miesiaczka spózniła mi sie np. 2 tygodnei ale i tak robiłam je bez entuzjazmu bo raczej w 90 % wiedziałam ze nei sjestem w ciazy i wtedy faktycznei nie było zadnej drugiej lini. A tu jak byk sa na 4 testach !

no na innym teście :) skoro już ci tyle razy wyszła druga kreska (pomimo że po 10 min) to coś chyba oznacza. Naprawdę idź do gina i upewnij się. Powodzenia

Gość niestety wynik odczytany
po 10 min nie jest już żadnym wynikiem. Ale nadzieja jeszcze jest bo testy z moczu nie są zbyt czułe i nawet w dniu spodziewanej @ mogą nie wykazać ciąży. Radzę trochę cierpliwości jeszcze i trzymam kciuki.

Gość TESTOWAŁAM SIĘ
No dobra ale skad by się wzieła ta druga linia na wszystkich 4 ???? Jakby nie było ciązy była by cały cza snawet po 2 dniach jedna !

Gość TESTOWAŁAM SIĘ
BARDZO O TYM MARZE A TERAZ NAPRAWDE KOCHALISMY SIE SZALENIE WE WSZYSTKIE PLODNE DNI ! Poczekam jeszcze kilka dni i zrobie znów. A potem do ginekologa. Trzymajcie za mnie kciuki.

Wiem,ze jestes okrutnie niecierpliwa,bo strasznie chcialabyś juz byc pewna,ja na Twoim miejscu zrobilabym jutro ostatni test,wiesz,rano,w dniu spodziewanej @ i odczytala wynik po tych nieszczesnych 3 minutach.Byc moze rzeczywiscie Ci sie udalo i bedziesz miec swoje ukochane malenstwo.Albo test z krwi,one podobno sie nie myla.Powodzenia! Trzymaj sie cieplo i nie denerwuj,bo jezeli rzeczywiscie Ci sie udalao,to stresujesz malucha;)

Gość i co z testem pozytywny