Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z dublina

wrócicie do polski jak wygra Po

Polecane posty

Gość panna z dublina

Tusk obiecuje ze nie bedziecie musieli płacic zus-u

Gość rewwww
czemu nie odpowiadacie? napiszcie tak albo nie

Gość halloo to tylko ja
wrocilabym ale mam umowe

Gość realista
ot tak nic sie nie zmieni. wszystko wymaga czasu.ale mam nadzieje ze tak.

Gość wisniowagora
napewno tak

Gość po co ludzic sie
Jak wrocicie to placicie podatek ....na onecie jest wywiad z facetem ktory chcial wrocic , wdepniecie w gowno skarbowka was dopadnie, nie ma czegos takiego jak powrot!!!!!

Gość wisniowagora
nie wymadrzaj sie tak ja zaczelam prace na poczatku tego roku i placenie drugiego podatku w pl juz mnie nie dotyczy a zreszta osiolki liczcie swoje funciaki i nie wracajcie do pl

Gość a ja zrobilam tak...
wisniowagora wlasnie przekonalas ludzi ze mam racje...

Gość Nie wrócę
polscy pracodawcy dopiero zaczną wolna amerykankę. Będziemy 2 Zimbabwe.

wrocicie bedzie zarabiac tyle co UK pielegniarki i lekarze tez niech wroca bo place beda takie same. Bosch jakie ten Tusk glupoty gada.

Gość ej panna z ty zus-em
to se sama wymyśliłaś, nie słyszałam takich obietnic

Gość londoner
nie wroce glosuje na PiS. Tusk nie ma pomyslu na Polske,on tylko duzo mowi,mowi to co wyborcy chca uslyszec.Jest mu latwiej bo startuje z pozycji atakujacego.JAk dojdzie do wladzy to beda tylko przekrety tak jak do tej pory. PiS ma wiele wad ale z dwojga zlego wole braci Kaczynskich.

Gość leemonka
mam nadzieje, ze nie dojedziesz na wybory:O

Gość wróce jak bedzie ta obiecana
PRZEZ TUSKA IRLANDIA!!!!!!!!🖐️

Gość nie wroce..............
Tusk mi nie pasuje - jest jak ten falszywy waz Nie ma pomyslu na polske jak go kwas zapytal jakie sa podatki w irlandii to powiedziall.... ze mniejsze ...smiech na sali ja nie chce drugiej irlandii chce POLSKE !

Gość leemonka
A jakim pomysl ma Kaczynski?? Dlaczego oceniacie Tuska? Kaczory mialy juz swoja szanse i jej nie wykorzystaly, w kampani ciagle klamia i pluja na PO.

Gość londoner
do lemonka A Tusk to szansy nie mial? A wspolne rzady z Unia wolnosci? wszytsk mozna zarzucic PiSowi ale napewno nie to ze nie zalezy im na losie Polski.Kazdy kolejna partia rzadzaca odchodzila w nieslawie,AWS,rzad Millera. Na ich tle PiS nie wypada tak zle. Plany PO to kraj mlekiem i miodem plynacy,druga Irlandia,poprostu sielanka. Naiwni niech daja sie nabrac

ja mysle ,ze aby uleczyc polske to trzeba by bylo ich wszystkich ze stolkow pozrzucac co do jednego!!!! a tak ciagle sie tam kotluja wymyslaja i tylko ciagle kasy brak i jeden wielki burdel, uklady i ukadziki ,korupcja i nic wiecej!!!!dziwie sie ze jeszcze w polsce ludzie na ulice nie powychodzili!!!!!ja moze wroce za 15 lat jak polowa z nich powymiera i jak sie juz najedza ,moze wtedy sie cos zmieni!!!oby! ! jak sie nie myle to urzedy skarbowe nie moga scigac kogos az do smierci, wiec poczekam sobie tu jeszcze troszeczke!!!!!!!!

Gość wichrowewzgorza
LONDONER skoro PIS jest taki wspanialy to po co wyjechales? Daj spokoj, jest ci dobrze TO NIE PRZYCZYNIAJ SIE DO PIEKLA TYCH CO ZOSTALI W KRJAU! i zaglosuj na PO daj szanse polsce i twoim rodakom w koncu to twoja ojczyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wichrowewzgorza
nie mow ze naiwni daj im szanse wykazac sie!!!!!!!!!!!!! wybierajac PIC z gory skazujesz mnie na upadek :( Bardzo Ci dziekuje :((

Gość JA WYJECHAŁAM Z kWAŚNIEWSKIEGO
I Millera nie za PiSu i grubo sie mylisz, dałeś/aś sie ponieśc propagandzie, żde to PiS niszczy Polske.

Gość JA WYJECHAŁAM Z kWAŚNIEWSKIEGO
a polska to juz nie moja ojczyzna. Nie dała mi pracy, bom podobno za stara ( w wieku 30 lat), miałam wyladowac na ulicy, bo nie miałam na czynsz, a mąz stracił pracę, a dziecko mogło byc w domu dziecka. Tyle sprawiły rzady przed PiS. Polska to juz nie moja ojczyzna. Nie mam zamiaru zdechnac z głodu wraz z moim dzieckiem za jakies państwo, w którym miałam pecha się urodzic.

Gość londoner
ale ja nie napisalem ze PiS jest wspanialay.Ja poprostu wybieram mniejsze zlo. Nie dajcie sie zwiesc wizjami drugiej Irlandi,beda takie same przekrety jak wczesniej.Jedynie za rzadow PiSu wzieli sie konkretnie za lapowkarzy i kombinatorow,wiem ze jescze dalaka droga do normalnosci ale za rzadow PiS widze jakies swiatelko w tunelu.Przyponijcie sobie co bylo wczesniej(np.rzady lewicy czy uni wolnosci)Bylo zdecyodwanie gorzej ,jezeli chcecie zeby to wrocilo to glosujcie na PO albo LiD.

Gość pielegniarka zona Jarka
i bardzo dobrze nie wracajcie nikt tu po was nie płacze oprócz kłamy nad kłamcami Pluska

Kretyństwo Z Polski - zaraz po Słowenii - wyjechał najniższy odsetek osób w wieku produkcyjnym, wsród nowych krajów członkowskich. Czyli procentowo więcej wyjechało z Czech, Słowacji, Węgier, Litwy, Łotwy i Estoni. Z tych trzech liberalnych \"tygrysów bałtyckich\" odsetek emigracyjny był nawet 2-krotnie wyższy. Rumunia i Bułgaria mają okres przejściowy. Nasza gospodarka ma 7 proc. PKB. Szybciej się nie da. Jak ktoś uwierzył ze Tusk sprawi że emigracja powróci, to jest kretynem. A jak komuś nie podoba się fakt emigracji to przyznaje (choć nieświadomie) racje ausrtyjackim nacjonalistom J.Heidera, który chciał zablokować rozszerzenie UE.

facet 78 co ty gadasz ze wiecej wyjechalo z czech i krajow baltyckich.wszedzie polakow pelno w uk i w irlandii rzadko spotkasz kogos z innych nowych krajow.mnie to od razu pytaja jak nie brytyjka to z polski pewnie.\"a skad jestes? z polski pewnie?\" no bo skad.nikt nie zapyta czy z czech czy slowacji czy litwy.polokow najwiecej jest z nowych krajow UE i az mi wstyd za to dlatego mysle o powrocie albo wypierdole za ocean z moim brytyjskim mezem.kase mamy.