Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napiszcie

Usunięty torbiel z jajnika

Polecane posty

Gość Napiszcie

dwa lata temu miałam usunięty torbiel z jajnika. Byłam na kontrolnych badaniach - wszystko niby było w porządku. Robiono mi USG i ten jajnik jest trochę powiększony ale mieści sie w granicach normy. Wynik histopatologiczny też był dobry. Ale od czasu tego zabiegu dość często ten jajnik daje o sobie znać , po prostu mnie pobolewa. Najbardziej podczas owulacji i miesiączki. Mam pytanie :czy któraś z was może też ma taki problem ,czy to normalne ? Zastanawiam się czy czasami nie dzieje się z nim coś złego. Chwilami gdy myślę o tym jestem przerażona . Boję się - wiecie czego. W przyszłym tygodniu wybieram się do dobrego ginekologa na kolejne USG.

mam to samo, ale ciagle się cos dzieje, od 3 lat jestem u lekarza co miesiąc i mam dość, a torbiel wciąż wraca, albo mniejsza, albo większa, ale zawsze jest.

miałam torbiel tzw. czekoladową. Z tą różnicą że pękła i usunieto mi cały jajnik. Teraz nie czuję bólu ale przed tem kóło mnie jakby igła. A miesiączka była tak bolesna, że nie pomagały żadne przeciwbólowe spacyfiki. Jak mocno kichnęłam to pękł. Badajcie się dziewczyny. Ja tez stale się badam bo na drugim jajniku robi mi się to samo :((

Gość pilsssssssssss
na to pomoze wam albo terapia wlasnym moczem albo oczyszczanie wg.Tombaka:)