Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzeniaAAA

O CZY MARZYCIE????????????????????????

Polecane posty

Gość ale ale kochana
o piątku o 17:00

Gość gackowata
o romantycznych wakacjach z moim ciezko pracujacym facetem

Gość musi być pełnoletnia
o tym żeby mieć swój domek

Gość fdbvkbndfkbj
żeby znajeźć faceta marzeń..

Gość żeby wygrać w totka

Gość HMHMHMHMH
a co bedzie w piatek o 17??

Gość
Hmmm... właśnie przeżywam ciężki okres, ponieważ zrealizowałam swój życiowy plan minimalny i szukam nowych wyzwań. Aktualnie marzę o przełamaniu życiowej rutyny :) podjęciu jakichś ciekawych studiów podyplomowych, co pozwoli mi na znalezienie jakiejś pasjonującej pracy.

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
oj ja mam mnóstwo marzeń dużych i małych: - żeby już była niedziela i było po ślubie i weselu na które idę a na którym bezie dużo osób których nie lubię - żeby nikt sie mnie nie pytał (a zwłaszcza matka chłopaka) "kiedy wesele?" - jestem rozwódką i wesele to ostatnia rzecz na która mam ochotę...choć gorsze są dopytywania czy unieważnię kościelny - żeby mieć kasę na podróże - żeby PiS przegrało wybory - żeby kumpel poprowadził fajną sesję rpgową i żeby sesja która ja prowadzę za tydzień była udana - żeby pożeglować na alandy, norweskie fiordy i przez przejście północno-zachodnie - żeby zobaczyć wielki kanion - żeby nie mieć pryszczy i żeby blizny same zniknęły, a włosy szybciej rosły - żeby przeżyć niezwykłą przygodę - żeby dostać ten cudny czarny płaszcz za 1100 co go widziałam w zeszłym tygodniu - żeby nie tyć od słodyczy - żeby mieć własną firmę oj i jeszcze bym mogła tak wymieniać i wymieniać