Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca osóbka

testy psychotechniczne miał ktos robione?

Polecane posty

Gość niewiedzaca osóbka

testy psychotechniczne miał ktos robione? na czym one polegaja itp.??

Gość a oto streszczenia
zależy jeszcze na co...ale z reguły są to testy na aparacikach, m.in. aparacie Piórkowskiego - oceniają refleks, spostrzegawczość, koncentrację...np. masz rząd światełek a pod nimi rząd przycisków; jedno po drugim zapalają się swiatełka a ty musisz nacisnąć przycisk pod tym które jest zapalone; i to szybko ;) stereometr- bada wzrok-patrzysz przez okienko i dźwigniami ustawiasz trzy "patyczki" w jednej linii BANAŁ- ale jeśli nosisz okulary to weź ze sobą bywają testy "papierkowe", np. test Ravena- znajdziesz w necie sporo o nim; trzeba wybrać obrazek który pasuje do pozostałych- też nic trudnego bywa jeszcze ciemnia, ale nie wiem czy ciebie to dotyczy- też sprawdzw wzrok, m.in. czy masz kurzą ślepotę...a na co masz te testy? Prawko, wózki czy cuś innego?

Gość niewiedzaca osóbka
na wozki widlowe dziekuje za info chcialem wiedziec czy to jakas filozofia ale widze ze spoko jest ile takie badanie mniej wiecej bedzie kosztowac?

Gość a oto streszczenia
ojj nie wiem, to pewnie zależy od laboratorium...parę lat temu (tak ze trzy) kosztowało koło 80-100 zł bodajże... nie stresuj się, bo to naprawdę żadna filozofia, poza tym zawsze możesz się umówić na poprawkę jeśli nie wyjdzie ;)

Gość niewiedzaca osóbka
nono spoko spoko hmm babka mi moiwla 30 - 40 zł :/

Gość a oto streszczenia
widocznie tam gdzie ja miałam praktyki było drożej...jak chcą tylko 40 zyli to się trzeba cieszyć :) szkoda ze nie masz tego robionego z zakładu pracy, wtedy zakład powinien zwrócić koszty

Gość niewiedzaca osóbka
no wlasnie do zakladu pracy potrzebuje wiec za wszystkie badania mi zwróca