Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Chocolate

CHCE SCHUDNĄĆ !!!!!!! MOJA WALKA O SZCZĘŚCIE .......

Polecane posty

Jestem naprawde gotowa na to zeby schudnac. Mam juz motywacje.... Dzis zaczelam diete 3 dniowa- potrwa do soboty wylacznie. Chcialabym znalesc \"bratnia dusze\" o podobnych wymiarach i celu - razem latwiej ;) Ja mam 174cm wzrostu obecnie waze :52kg Moj cel : narazie 50kg Wiek: 19 lat :D Nie sugerujcie sie waga i wzrostem- kazdy ma inna budowe ciala. Ja mam problem z biodrami i udami. Gora mi sie podoba ale do nog mam zastrzezenia :o Wiem ze dieta mi pomoze. Jestem zdeterminowana i nie mam zamiaru sie zlamac. Licze na to ze po diecie 3dniowej waga pokaze 50kg. Kolejnym celem bedzsie utrzymanie wagi przez dluzszy czas a potem zobaczymy :D to jak kto sie przylaczy dziewczyny ?:D

Gość i prosze bardzo
dziewczyno jestes chuda jak patyk ja mam 172 i waze 63 kilo i tez chce zrzucic te 3 kilo jak wyglada twoja dieta 3 dniowa??

Moja droga- mam naprawde taka budowe ciala ze mam z czego chudnac:P A oto plan diety trzydniowej (uwaga naprawde dziala!) Oto jadlospis : Dzień 1: Śniadanie: grejpfrut lub jabłko, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Obiad: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Kolacja: plaster chudego, gotowanego mięsa, filiżanka warzyw gotowanych na parze (buraczki, marchewki, selery). Dzień 2: Śniadanie: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, szklanka czarnej kawy. Obiad: pół filiżanki chudego twarożku z pięcioma krakersami, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie parówki, dwie marchewki uduszone na parze. Dzień 3: Śniadanie: cienki plasterek żółtego sera, pięć krakersów, małe jabłko, szklanka czarnej kawy. Obiad: jajko na twardo, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora. A teraz najważniejsze: przed każdym posiłkiem należy wypić dwie szklanki przegotowanej wody. To konieczne. Niezbędne jest również przestrzeganie ścisłej diety- absolutnie żadnych zmian. Działa tu współzależność chemiczna składników. Nie wolno używać cukru ani soli, nawet śladowo. Dieta jest rygorystyczna , ale- do wykonania. :)

Gość i prosze bardzo
bede pila te dwie szkalnki wody przed posilkiem zobaczymy czy to cos da mnie skoleji wszystko idzie w brzuch :( i jest teraz wielki

Gość i prosze bardzo
nie wiem czy dam rade bedzie to dieta taka posrednia poza tym mam zamiar duzo cwiczyc i chce schudnac 3-4 kilo w jakim czassie moze mi sie to udac ????

3-4 kilo to nie duzo. Jesli wytrzymalabym te 3 dni dietki to schudlabys ok 2-3 kilo. Potem mozesz przejsc na diete 800kcal i chudnac dalej. Jesli do tego bedziesz duzo cwiczyc szybko schudniesz :D

Gość i prosze bardzo
tylko nie wiem czy wytrwam bo weekend sie zbliza i roznie to bywa :( tak bym chciala zrzucic z brzuszka te kilogramy

aj tam weekend:P jak by Ci tak naprawde zalezalo to wzielabys sie za siebie od... teraz ! ;) po co czekac? ja juz sobie teraz nie odpuszcze...musze osiagnac cel i poki tak sie nie stanie nie poddam sie!

Gość i prosze bardzo
masz racje trzeba sie motywowac ja juz dzisiaj nie jadlam od 16 teraz wypilam meliske ale nie slodzona jutro 2 szklanki wody przed sniadaniem ogolnie bede sie starala nie jesc po 18 ale w moim przypadku to trudne ale chce schudnac i zrobie co w mojej mocy

no to fajnie- jak bedziesz poztywnie nastawiona na diety i odchudzania to bedzie latwiej :) Nie musisz glodowac wystarczy zebys jadla duzo warzyw i owocow a mniej fast foodow i slodyczy(lepiej wcale:P) damy rade :D

Gość majty zostawiasz
hej stosowałam tę dietę ok 3 miesiące temu W 3 dni schudłam 2 kg. Mam podobny problem doi Ciebie tzn grube uda Mam prośbę mogłabyś napisać ile masz cm w najszerszym miejscu w udzie? Mam wzrost podobny do Twojego obecnie ważę 51 kg

Gość i prosze bardzo
no i dziewczynki motywujemy sie wzajemnie! chce schudnac te 3-4 kilo juz na stale a nie tylko na kilka dni tak bardzo bym chciała zeby sie udalo. u mnie niestety ze slodyczami to trudno bedzie bo je uwielbiam

mam 49cm w udzie a chce miec max 47 !!!!! czaicie po 1 dniu nic mi waga nie spadla- jestem w szoku bo pierwszego dnia mi zawsze spadalo od 0,5-1kg ! czym to moze byc spowodowane? zjadlam wszystko zgodnie z planem ,duzo cwiczylam i caly czas bylam glodna :o oby dzis waga ruszyla !!! buziaki dziewczyny

Gość i prosze bardzo
napewno ruszy jestem pewna,pewnie juz wieczorem bedzie kilo mniej. Ja dzis dzien zaczelam od szkalnki wody duzej-kubka i trzech malutenkich kanapeczek jestm syta poki co ale juz teraz widze ze z brzuszka mi zlecialo( efekt nie jedzenia po 18) :)

hej :D jestem juz po obiadQ :) Przedemna kolacja- 2 parowki i 2 marchewki he he ;) Ale postanowilam ze zwaze sie dopiero po calej diecie zeby nie tracic zaplau:D a narazie lece na miasto buziaki

Gość i prosze bardzo
niestety najadlam sie obiadu do syta :(i znow mam wielki brzuszek :( wygladam normalnie jak dziecko z opuchlizna glodowa naszczescie od 18 juz nic nie zjadlam mam nadzieje ze do rana zejdzie mi ta ''opuchlizna'' Sweet Chocolate skad jestes?

Gość i prosze bardzo
no to daleko ode mnie bo ja z czestochowy :) ja juz jestem glodna ale jestem po cwiczeniach i napewno teraz nic nie zjem musze byc silna !:)

Gość i prosze bardzo
ja sie boje ze to odchudzaniemi nic nie da :( ale jak czytam twoja stopke to odrazu mi lepiej musze tylko byc konsekwentna i duzo cwiczyc jestem ciekawa kiedy bede miec pierwsze efekty. Pisz na bierzaco ile schudlas to moze ja tez zastosuje to diete :P

Gość i prosze bardzo
i jak Sweet Chocolate ? masz juz efekty? szkoda ze nic nie pisalals ale i tak jestem ciekawa twojej wagi

Gość i prosze bardzo
i jak Sweet Chocolate ? masz juz efekty? szkoda ze nic nie pisalals ale i tak jestem ciekawa twojej wagi